Jax Taylor dan Brittany Cartwright tidak akan kembali untuk musim kesembilan Peraturan Vanderpump .

Beberapa bulan selepas pasangan itu dituduh tingkah laku kaum terhadap bekas bintang bersama Faith Stowers dan diselar kerana mengupah dan kemudiannya memecat seorang dilaporkan paderi homofobik untuk perkahwinan mereka, Jax dan Brittany telah mengesahkan keluar dari siri itu sambil turut mengusik peminat spinoff yang berpotensi.

“8 tahun lepasPeraturan Vanderpumpadalah antara tahun yang paling mencabar, bermanfaat dan memuaskan dalam hidup saya. Walaupun ini sukar untuk dikongsi, Brittany dan saya tidak akan kembali untuk musim yang lainPeraturan Vanderpump, 'Jax mengumumkan pada hari Jumaat, 4 Disember. 'Kami teruja untuk meluangkan masa ini untuk memberi tumpuan keluarga kami yang semakin meningkat dan berkongsi dengan anda usaha baharu kami. [Bravo], [Evolution USA] dan kamiVanderpumprakan pelakon akan sentiasa dekat di hati kita.”

“Terima kasih kepada semua peminat yang telah berkongsi perjalanan kami dengan kami dan menyokong kami melalui segala-galanya. Kami sayang awak. Nantikan, Kami tidak sabar untuk berkongsi apa yang telah kami rancang. Selamat berhujung minggu,” tambahnya.

https://www.instagram.com/p/CIZbcGmJEIY/Pada halamannya sendiri, Brittany, siapa mengharapkan bayi lelaki pada bulan April, berkongsi mesej yang sama dengan peminat dan pengikutnya sendiri tetapi menyatakan bahawa dia berada di rancangan itu selama lima tahun sahaja.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Brittany Cartwright Cauchi ???? (@brittany)

Berikutan siaran Jax, yang termasuk kenyataan tentang sesuatu yang dia dan Brittany telah rancang, dia mencetuskan khabar angin tentang siri spinoff yang berpotensi ketika dia memberi respons kepada beberapa peminat.

'[Kamu] harus memulakan rancangan baharu dengan semua pasangan hamil,' tulis seorang, mendorong Jax membalas dengan emoji yang memerah.

“Baiklah tidakPeraturan Vanderpumptetapi bagaimana pula dengan spinoff..Vanderpump Bayi?” seorang lagi bertanya.

Walaupun Jax tidak memberikan sebarang pengesahan rasmi, dia membayangkan bahawa spinoff boleh dilakukan dengan berkongsi emoji mengenyitkan mata.

Jax Taylor Menyuarakan Khabar angin Spinoff Selepas Peraturan Vanderpump Ditembak

Manakala Jax tidak menyebut mengapa dia pergiPeraturan Pam, laporan yang dikongsi oleh Kepelbagaian pada 4 Disember mencadangkan bahawa dia keluar bukan pilihannya, mengatakan bahawa dia 'telah dipecat' dan bahawa Brittany 'juga tidak akan kembali.'

Sementara itu, dalam satu kenyataan, Bravo mengesahkan, “Jax Taylor dan Brittany Cartwright tidak akan kembaliPeraturan Vanderpump.”

Seperti yang peminat mungkin ingat, bekas ahli pelakon Billie Lee dipanggil untuk Jax akan dipecat daripada rancangan itu awal tahun ini di Twitter dan memberitahu penonton dalam taliannya bahawa dia enggan bergambar dengannya kerana dia transgender.

Khabarnya pemecatan Jax datang beberapa bulan selepas itu Stassi Schroeder dan Kristen Doute adalah dipecat daripada siri ini untuk tingkah laku berbaur perkauman terhadap dan Iman, dan Max Boyens dan Brett Caprioni juga telah dipecat kerana berkongsi jawatan tidak sensitif perkauman di media sosial.