Kredit: JENNIFER GREYLOCK/INSTARimages

Jackie Goldschneider membuka lebih banyak tentang dia gangguan makan dan turun pangkat kepada 'rakan' peranan di hadapan musim 13 daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Jackie, yang sebelum ini membintangi sebagai suri rumah sepenuh masa sejak musim kesembilan, mengejutkan peminat selepas berita tentang peranannya yang berkurangan mendapat perhatian akhbar, terutamanya selepas musim ke-12 rancangan yang mendedahkan dan terdedah di mana dia bercakap terus terang tentang dirinya bertarung dengan anoreksia . Ternyata, bertentangan dengan laporan sebelum ini , itu adalah keputusan bersama antara Jackie dan Bravo ketika dia menyatakan kebimbangan kesihatannya kepada rangkaian menjelang penggambaran musim ke-13.

'Apabila Bravo mendekati saya tentang pemutus untuk musim 13, saya jelas sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada rancangan itu lagi kerana saya suka persembahan itu,' ingat Jackie kepada ORANG . “Tetapi pemulihan saya tidak berada di tempat yang saya jangkakan. Ia bergerak sangat perlahan. Saya masih dicetuskan oleh tekanan dan saya masih memerlukan banyak terapi yang sengit.'

Jackie menyatakan kepada Bravo bahawa 'pemulihan [adalah] keutamaannya,' dan dia bimbang tentang mengimbangi 'komitmen'nya untuk RHONJ dan meneruskan perjalanan kesihatannya.

Sebagai tindak balas kepada kebimbangannya, Jackie mendedahkan bahawa Bravo bertindak balas dengan menawarkan kedudukan 'rakan', dan yang mengejutkan Jackie, ia adalah senario yang terbaik.'Mereka sangat menyokong,' kata RHONJ bintang menyambung. 'Dan walaupun itu adalah pil yang sangat sukar untuk ditelan, dan sukar bagi saya untuk berundur sedikit selepas menjadi sebahagian besar persembahan selama bertahun-tahun, saya benar-benar tahu bahawa itu mungkin penyelesaian terbaik. .”

Walaupun peranannya dikurangkan, Jackie berkata ia adalah 'keputusan terbaik' yang boleh dibuatnya, dan dia mengatakan bahawa musim 13 mungkin musim terbaiknya.

“Ia benar-benar sukar untuk dilakukan, tetapi saya sangat berbangga dengan diri sendiri kerana mengutamakan diri sendiri. Saya sangat sihat sekarang dan saya tidak tahu itu tidak akan berlaku jika saya tidak melakukan ini. Jadi, saya tidak menyesal,” akuinya.

Jackie menyifatkan pengalamannya sebagai 'kawan' sebagai 'tempat yang manis.' Dia masih kerap membuat penggambaran dengan pelakon, tetapi tekanannya kurang.

“Saya mengalami musim yang membunuh dan, selain daripada melihat poster itu tanpa wajah saya — yang sedikit menumbuk ego — selain daripada itu, saya benar-benar tidak merasakan terdapat perbezaan yang besar antara musim ini atau mana-mana musim lain untuk saya sejauh berada dalam campuran. Ia hanya kurang tekanan.”

Tidak mempunyai kamera Bravo sepanjang masa membantu Jackie menyelesaikan masalah pemakanannya dengan lebih cekap. Dia menggambarkan dirinya pemulihan sebagai lebih 'peribadi' sekarang, dan walaupun dia 'suka berkongsi' pemulihannya dengan penonton, dia dapat 'menyelesaikan lebih banyak lagi' dengan mengurangkan masa penggambarannya.

Jackie berkata dia melakukan yang lebih baik sekarang dalam perjalanannya untuk pemulihan, dan dia mendedahkan dia 'berpusing' pada musim panas dan kini dia 'benar-benar sihat.'

Penulis bebas itu juga melahirkan rasa terima kasihnya kepada Bravo kerana bekerja dengannya melalui masa yang penuh tekanan dalam hidupnya ini.

'Saya sangat menghargai mereka,' Jackie membuat kesimpulan. 'Hakikat bahawa mereka memahami dari mana asal saya dan bersedia bekerjasama dengan saya dalam hal ini supaya saya boleh kekal sebagai sebahagian daripada persembahan dan masih mengutamakan kesihatan saya adalah satu hadiah.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka disiarkan pada awal 2023 di Bravo.