Jacqueline Laurita sedang menimbang Caroline Manzo Komen terbaru tentang kembali ke Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Dalam catatan Instagram, Caroline mendedahkan bahawa dia hanya akan menyertaiSuri Rumah Sebenar New Jerseyjika dia ditawarkan peranan sepenuh masa, merujuk kepada a tawaran baru-baru ini dia menerima untuk kembali sebagai suri rumah sambilan sebagai benar-benar 'menghina'.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Caroline Manzo (@carolinemanzo)

Ketika itulah Jacqueline menimpali, mendedahkannya Teresa Giudice takut Caroline kembali ke persembahan sepenuh masa. Jacqueline juga menyiratkan bahawa dia juga menolak tawaran Bravo apabila dia ditawarkan tempat di Musim 8RHONJatas sebab yang sama seperti Caroline.“OMG itulah yang saya beritahu mereka apabila mereka datang kepada saya musim ke-8! Mereka memerlukan anda kembali! Itu akan menjadi epik! Anda adalah ratu SEBENAR rancangan itu dan Teresa mengetahuinya! Itulah sebabnya dia tidak mahu anda kembali dan sentiasa bercakap buruk tentang anda secara terbuka. Dia takut dengan awak,” dedah Jacqueline dalam catatan Instagram Caroline.

Jacqueline Laurita menolak Teresa Giudice

Dalam dirinya temuduga dengan Albie, untuk podcast Dear Albienya, Caroline mendedahkan bahawa dia adalah salah seorang suri rumah asal dan perlu diberi pampasan dengan sewajarnya dan menawarkan jawatan sepenuh masa untuk kembali.

“Bayar saya apa yang saya patut. Anda mendapat OG di sini dan saya akan menjadi sombong, 'kata Caroline. 'Ini hanya soal penghormatan... Jangan kembali kepada saya seperti saya baru dan saya akan jatuh cinta kerana saya tidak.'

Tahun lepas, Teresa ditanya tentang kemungkinan Jacqueline dan Caroline kembali ke RHONJ, dan dia membidas bekas bintang bersamanya.

'Mungkin jika mereka berdua kembali itu kerana mereka memerlukan wang,'berkataTeresa kepada E! Berita. “Tetapi, maksud saya, apa pun, bawalah. Saya boleh memberi dua s—ts jika mereka kembali. Adakah saya ingin berdamai dengan mereka semula? Tidak. Mereka berdua adalah orang jahat dan saya benar-benar tidak mahu ada kaitan dengan orang jahat. Saya tidak, tetapi jika saya perlu memberi mereka sekeping fikiran saya, saya akan melakukannya.

Suri Rumah Sebenar New Jerseydijangka kembali lewat tahun ini dengan musim baharu di Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto, S_bukley / Shutterstock.com, Sam Aronov/Shutterstock.com