James Kennedy mungkin mempunyai menyalakan semula perseteruannya dengan Jax Taylor semasa rakaman Mac daripada Peraturan Vanderpump musim tujuh perjumpaan.

Semasa temu bual baru-baru ini padaHidangan Harianpodcast, DJ membuka tentang perjumpaan semula dan juga bercakap tentang dia perhubungan dengan teman wanitanya, Rachel Leviss , dan ibunya, Jacqueline Georgiou , WHO menimbulkan kekecohan apabila dia muncul dalam beberapa episod awal musim ini.

'Saya gugup tentang itu,' James berkata rakaman yang akan datang. 'Pertemuan semula akan menjadi menarik.'

'Saya dan Jax akan masuk ke dalamnya bukan? Tidak, saya hanya bergurau kami tidak tetapi kami mungkin akan melakukannya,” sambungnya.

Menurut James, dia percaya Jax telah bersedia untuk menjatuhkannya. Bulan lalu, Jax dituduh berada di belakang kebocoran video yang kononnya menunjukkan James melakukan dadah. Video itu akhirnya menjadi palsu kerana ia bukan James dalam klip itu.'Saya rasa dia adalah perekat kepada konspirasi ini terhadap James Kennedy. Sudah tentu, dia dan Katie, tetapi Katie sangat berada di luar sana dan Jax lebih tertutup,” jelasnya.

Walaupun James bimbang tentang kemungkinan pertikaian dengan Jax pada perjumpaan semula, dia berkongsi bahawa dia kini sedang berbaik-baik dengan beberapa bintang bersamanya, termasuk Tom Sandoval , Scheana Marie , dan Ariana Madix .

James juga berada di tempat yang baik dengan Tom Schwartz , yang dia labelkan sebagai 'musang' semasa musim ketujuh.

'Saya pasti orang boleh meneka dengan siapa saya tidak pandai,' usiknya.

Bagi model teman wanitanya, Raquel, James mendedahkan dia tidak bersamanya di New York pada masa wawancaranya kerana dia baru sahaja bercuti ke Perancis untuk Minggu Fesyen Paris di mana dia 'membunuh permainan [pemodelan] di sana.' Yang menyatakan, hubungan mereka 'tidak boleh lebih baik.'

Turut berjalan lancar ialah hubungan James dengan ibunya.

'Ibu sedang berbuat baik,' dia mengesahkan.

Sepanjang musim ketujuh, Jacqueline dikritik kerana bergantung pada anaknya untuk sokongan kewangan dan ramai ahli pelakon, termasuk Kristen Doute dan Lala Kent , menyelarnya dalam talian . Walau bagaimanapun, apabila bercakap mengenai James, dia gembira melihatnya dalam rancangan itu dan dapat membincangkan isu mereka secara terbuka, walaupun dia tidak menyedari betapa dia telah difilemkan.

'Dia benar-benar membuat penggambaran lebih banyak daripada yang saya fikirkan tahun ini dan itu mengejutkan saya,' James mengakui. 'Dia tidak memberitahu saya tentang banyak hari penggambaran. Saya akan bekerja di SUR dan kemudian saya akan melihat ibu saya keluar. Dan saya seperti, 'Eh hai, awak buat apa di sini?' Ia agak licik tetapi apa-apa sahaja.'

'Saya rasa comel kami mempunyai rakaman ini,' sambungnya. “Saya rasa kami memang bercakap tentang topik sebenar dan saya mendapat maklum balas yang menakjubkan. Saya mempunyai ramai ibu yang telah menghantar mesej kepada saya mengenainya. Saya fikir saya sedang mempamerkan realiti melalui rancangan ini dan saya fikir menontonnya kembali dengan ibu saya, kami tahu apa yang kami lakukan di sini dan kami tidak malu. Kami tidak bimbang tentang apa yang difikirkan oleh orang sialan itu.'

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo