James Kennedy dan Rachel Leviss berada di ambang pertunangan .

Semasa penampilan pada malam Khamis episod Terlalu Dilayan Dengan Lisa Vanderpump , yang Peraturan Vanderpump ahli pelakon memuji Raquel kerana berpegang padanya sebelum tetamu sesama Jim Jefferies melihat kembali pertemuan tegang yang dialaminya Jax Taylor di kelab komedi tahun lalu.

'Boleh awak simpan rahsia? Saya sangat menyayangi Raquel dan dia benar-benar telah membantu saya, dan anda telah melihat segala-galanya dengan saya. Saya benar-benar tidak dapat membayangkan diri saya dengan sesiapa pun di planet ini. Tidak ada tetapi. Saya rasa saya akan minta dia kahwin dengan saya,” dedah James E! rancangan realiti , menurut laporan daripada Surat Harian .

'Awak?' Lisa Vanderpump tanya dengan tepukan. 'Itu akan menjadi keputusan terbaik yang pernah anda buat.'

Menurut James, yang akan meraikan dua tahun ketenangan pada awal Julai, dia sudah mempunyai beberapa idea tentang cara dia akan melamar.'Anda mendapat banyak perkara yang salah, dan anda mempunyai begitu banyak situasi yang anda telah kacau, ini boleh menjadi detik besar anda,' kata Lisa.

Pada ketika itu, James membuat cadangan palsu dengan cincin serbet, bertanya kepada Lisa, 'Saya tidak dapat membayangkan hidup saya dengan orang lain. Saya sangat sayangkan awak, dan sudikah awak berkahwin dengan saya?”

“Yesss! Budak baik!' dia menjawab.

Walaupun James terus mengakui bahawa dia tidak pernah berhubung rapat dengan kebanyakannyaPeraturan Pamcastmates tengah kuarantin, dia sebenarnya melawat Scheana Shay setiap hujung minggu kerana hubungan rapatnya dengan bakal tunangnya, Raquel.

Semasa satu lagi episod episod itu, Jim mengakui menyindir Jax di kelab komedi Improv beberapa tahun lalu semasa penggambaran pada musim lalu rancangan Bravo. Seingatnya, penerbit memberitahunya bahawa dia tidak akan terlibat dalam penggambaran mereka. Bagaimanapun, kerana dia ingin memastikan perkara itu benar-benar berlaku, Jim menarik seluarnya ke bawah di hadapan kamera dan mendengar, “Potong! potong! Potong.”

Serta-merta, dia berkongsi, Jax mendapat 'semua gorila silverback' dan cuba, tidak berjaya, untuk memanggil keselamatan kepadanya.

'Anda tidak membuat Jim Jefferies dibuang daripada Improv, saya membuat saya dibuang daripada Improv,' kata Jim.

Terlalu dilayan dengan Lisa Vanderpump disiarkan pada hari Khamis pada 10/9c di E!

Kredit Foto: Kredit: WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy