Kredit: Bravo

Selepas Lindsay Hubbard didedahkan secara terbuka kegugurannya dengan Jason Cameron , bekas teman lelaki itu mendedahkan fikirannya sendiri - dan dia tidak terlalu berpuas hati mengenainya. Bintang bertemu pada musim pertama Rumah Musim Sejuk di tengah-tengah a cinta segitiga yang kontroversi antara Lindsay, Austen Kroll, dan Ciara Miller .

Pasangan itu berpisah selepas Lindsay mengetahui tentang keguguran itu, walaupun dia sebelum ini berkongsi kesanggupannya untuk memiliki anak. Lindsay mula-mula membincangkan trauma kegugurannya pada episod Rumah musim panas . Kemudian, dalam episodnyaRumah Musim Sejukspinoff, Jason berhadapan dengan Lindsay mengenainya, mendakwa dia membincangkannya tanpa pengetahuannya.

Dalam temu bual umum beliau sendiri, dikongsi oleh Sarah Hearon pada Instagram , melalui Ratu Bravo , Jason berkongsi lebih banyak pemikirannya tentang kisah keguguran Lindsay.

Pertama, dia memberikan pendapatnya bahawa ia 'sedikit dipaksa.'

Lelaki berusia 36 tahun itu akhirnya menyatakan, 'Saya tidak fikir ia adalah masa yang diperlukan untuk mengadakan [perbualan] itu.'Dia kemudian menambah, 'Saya agak terkesima.'

Baru-baru ini, Lindsay bertindak balas terhadap tuntutan Jason mengenai Winter House.

'Saya pada dasarnya tidak bercakap dengannya sejak [perbualan] kerana saya hanya fikir ia adalah perkara yang benar-benar kacau untuk dilakukan,' kata Lindsay. Kami Mingguan pada 1 Disember. “Seperti, walaupun anda melakukannya untuk mempunyai sesuatu untuk dibincangkan atau untuk perkaitan, jangan gunakan trauma saya untuk perkaitan anda. Di situlah saya membuat garisan, itu sama sekali tidak boleh diterima untuk saya.”

Dia menyambung, 'Saya hanya terkejut kerana saya menyedarkannya. Jadi, apabila dia bercakap tentang perkara itu kepada umum, apa yang dia maksudkan ialah saya berkongsinya di Summer House dengan kamera Summer House bergolek. Tetapi cara saya berkongsinya di Summer House adalah dengan Carl, kawan baik saya. … Ia adalah cara saya selesa berkongsi cerita itu di rancangan TV kami.”

Rumah Musim Sejukmusim kedua disiarkan pada hari Khamis pukul 9/8c di Bravo.