Jax Taylor menyebabkan kekecohan semasa episod malam tadi Peraturan Vanderpump dan menjelang episod baru, dia cuba menjelaskan dirinya di media sosial.

Sebelum dia dilihat duduk bersama tunang Brittany Cartwright Bapa dan adik-beradik lelaki, bintang realiti lama dan pelayan bar Restoran SUR menjelaskan kepada peminat dan pengikutnya apa yang dia maksudkan dengan komennya tentang sentiasa menjaga dirinya 'dahulu.'

“Bagi anda yang ingin datang kepada saya untuk adegan makan malam malam ini, pertama sekali. Ya, secara mental saya perlu mendahulukan diri saya atau saya tidak akan dapat menjaga isteri atau anak-anak saya, itulah yang saya maksudkan dengan itu, dan bagi kebanyakan anda, saya fikir anda mendapatnya, saya tidak akan membuat semua langkah ini ke hadapan dan mengatakan sesuatu yang sangat mementingkan diri sendiri, saya percaya semua orang perlu mendahulukan diri mereka atau bagaimana saya boleh menjadi baik untuk sesiapa sahaja,” dia menulis di Instagram.

Semasa rancangan Isnin, keluarga Brittany menyoal Jax tentang niatnya . Walau bagaimanapun, daripada meyakinkan mereka bahawa dia berdedikasi untuk 'menyayangi dan menyayangi' ahli keluarga mereka dengan betul, Jax memberitahu bapa dan abang-abangnya bahawa walaupun dia mencintai Brittany 'lebih daripada segala-galanya', dia 'sentiasa akan menjadi nombor satu.'

Walaupun komen itu kelihatan sangat mementingkan diri sendiri dan tidak sedar, Jax memberitahu penonton dalam taliannya bahawa adegan yang dipersoalkan itu 'diedit dengan teruk.'TARIKH PERKAHWINAN JAX DAN BRITTANY TERBONGKAR!

“Dalam 7 tahun tidak pernah sekali pun merungut tentang penyuntingan, tetapi adegan ini disunting dengan teruk, saya juga bercakap dengan bapanya selepas itu dan dia seperti 'ini bukan bagaimana ia berlaku' kami berdua berada di halaman yang sama hanya supaya anda tahu dan dia bersetuju dengan saya. Dan itu sahaja yang penting, mahu menjelaskannya. Saya rasa saya terhutang budi kepada anda semua (penonton). Saya tidak mahu mengecewakan sesiapa lagi,” sambungnya.

Meneruskan, Jax berkata dia berpegang pada sentimennya berhubung kenyataannya tentang dirinya dan Brittany melihat diri mereka terlebih dahulu tetapi menambah bahawa keadaan akan berubah sebaik sahaja mereka berkahwin .

'Apabila kami berkahwin, itu adalah perkara yang berbeza, kerana sekarang saya bertanggungjawab terhadapnya dan saya percaya untuk menjaga keluarga saya dan saya 100 peratus akan melakukannya,' janjinya padaPeraturan Vanderpump Selepas Tayangan .

“Apa yang dikatakan, dia perlu menjaga saya juga. Saya perlukan kasih sayang juga,” tambahnya. “Ia berjalan dua arah. Jika saya tidak gembira, bagaimana saya boleh membahagiakan awak?”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo