Jax Taylor dan Brittany Cartwright membuka tentang drama yang mereka alami diPeraturan Vanderpumppertemuan semula semasa temu bual baru-baru ini.

Semasa menghadiri sambutan Hari Anjing Sedunia Tahunan ke-4 hujung minggu ini di West Hollywood, California, pasangan itu menangani perselisihan mereka dengan James Kennedy sebelum dihidangkan Tom Sandoval 's peranan dalam perkahwinan mereka dan hubungan semasa Jax dengan ibunya, Marie Cauchi .

'Anda tahu, anda menyertai perjumpaan ini dan anda sudah lama tidak berjumpa orang,' kata Jax Hiburan Malam ini . 'Anda mempunyai banyak pencerobohan yang terpendam dan kadang-kadang anda mengatakan perkara yang anda tidak maksudkan. Kadang-kadang anda mengatakan apa yang anda lakukan bermakna. saya minta maaf. Ia adalah apa adanya.”

Menurut Jax, kemarahannya terhadap James adalah digesa oleh tweet yang dikongsi dan dipadamkan oleh James kira-kira arwah bapanya , Ronald Cauchi , yang mencadangkan Jax hanya perlu 'mengatasi' kematian ayahnya.

'Bila-bila masa seseorang menyebut bapa saya, baik atau buruk, saya menjadi emosi dan saya melihat merah,' jelas Jax. 'Jadi, itu akan menjadi seperti itu untuk seketika, walaupun anda kawan saya atau jika anda musuh saya, ia akan menjadi begitu.'Walaupun Brittany berkata dia dan Jax dapat beramah mesra dengan James dan teman wanitanya , Rachel Leviss , yang turut hadir pada Hari Anjing Sedunia, Brittany mengakui James menunjukkan sisi yang sangat berbeza dari dirinya selepas mencadangkan dia dan keluarganya adalah 'bukit' pada perjumpaan itu .

'Saya marah kerana saya membiarkan dia masuk ke bawah kulit saya kerana saya biasanya boleh bertenang dan bertenang,' katanya sambil menambah bahawa setiap kali seseorang bercakap tentang keluarganya, 'kukunya keluar.'

'Itulah apabila leher merah itu keluar. Saya tidak kisah pun,” tambahnya.

Juga semasa perjumpaan semula, Jax dan Brittany bersemuka dengan Tom sebelum Jax kedengaran berkata dia tidak akan lagi berkhidmat sebagai lelaki terbaik di majlis perkahwinan mereka yang akan datang .

“Kami akan bercakap mengenainya. Kami akan membincangkannya. Sudah tentu, dia dalam perkahwinan saya, dia salah seorang kawan baik saya. Saya sayangkan dia sampai mati,” kata Jax ketika ditanya sama ada Tom telah mendapat semula gelarannya sebagai lelaki terbaik.

'Dia pasti berada dalam parti pengantin,' jelas Brittany.

'Peranan beliau... Kita akan lihat,' tambah Jax.

Mengenai hubungannya dengan ibunya, Jax membayangkan dia tidak akan hadir apabila dia dan Brittany berkata 'Saya ada.'

'Setakat ini, saya tidak mahu bercakap mengenainya,' katanya.

The tiga bahagianPeraturan Vanderpumpmusim tujuh perjumpaan berakhir pada malam ini, 20 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Emma McIntyre/E! Hiburan, Jaguar PS/Shutterstock.com