Realiti Blurb melawat Tampa Improv untuk istimewa Peraturan Vanderpump acara panel minggu lepas dan semasa lawatan kami, kami mempelajari beberapa butiran di sebalik tabir yang menarik tentang persembahan itu.

Sebagai Jax Taylor dan Lala Kent duduk sebelah tunang Lala , Randall Emmett , yang menjadi tuan rumah acara itu, mereka disoal selok belok persembahan oleh Randall dan beberapa penonton, dan mendedahkan beberapa perkara yang sebelum ini dirahsiakan.

1. Bravo TV tidak membayar untuk perkahwinan Jax Taylor dan Brittany Cartwright.

Walaupun telah lama diandaikan bahawa rangkaian menguruskan bil untuk perkahwinan yang dilihat pada rancangan mereka, Jax memberitahu penonton bahawa tidak berlaku untuk majlisnya dan Brittany yang akan datang . Malah, dia mengesahkan Bravo TV tidak memberi mereka 'sepeser pun' terhadap perkahwinan mereka.

Nasib baik, berada di rancangan realiti memang ada faedahnya dan kerana perkahwinan mereka dijangka disiarkanPeraturan Vanderpumpmusim kelapan, Jax dan Brittany telah menerima banyak hadiah percuma yang akan dipamerkan apabila rancangan itu disiarkan.

“Mereka tahu ini akan menjadi perkahwinan yang disiarkan secara nasional. Jadi, itu bagus untuk ramai orang yang ingin membantu menyokong perkahwinan itu,” jelasnya.2. YangPeraturan Vanderpumppelakon tidak sepatutnya berkomunikasi antara satu sama lain di luar kamera semasa pertelingkahan.

Semasa banyak pertelingkahan siri ini sepanjang bulan penggambaran, ahli pelakon diberitahu untuk tidak bercakap antara satu sama lain sehingga kamera dilancarkan dan semasa mereka melakukan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah mereka pada kamera, Jax mengakui perkara itu tidak selalu berlaku. .

3. YangPeraturan Vanderpumppelakon filem pengakuan mereka sebelum mereka menonton episod.

Selepas peminat mula bertanya tentang pengeluaran dan apabila ia berakhir, Lala mendedahkan dia merakam adegan pengakuan pelakon terakhirnya seminggu sebelum itu, yang mengesahkan bahawa dia dan rakan pelakonnya tidak boleh menonton episod itu terlebih dahulu.

Jax juga bercakap tentang pengakuan pelakon dan berkata dia tidak suka perlu menangani semula isu yang dia hadapi dengan rakan pelakonnya, terutamanya isu yang telah diselesaikan, beberapa minggu selepas ia berlaku.

4. Lala Kent sedang menarik banyak wang dengan barisan kecantikannya.

Walaupun Lala berkata dia akan kecewa jikaPeraturan Vanderpumpakan berakhir dalam masa terdekat, dia menjelaskan bahawa dia akan stabil dari segi kewangan jika ia berlaku — dan bukan kerana dia akan berkahwin dengan jutawan .

'Sekiranya pertunjukan itu berakhir esok, yang saya akan hancur kerana saya sangat seronok merakamnya, tetapi Give Them Lala Beauty membawa masuk tujuh angka untuk 2018,' kata Lala.

Lala Kent dan Jax Taylor di Acara Panel

Lala Kent dan Jax Taylor pada acara panel di Festival Filem Antarabangsa Gasparilla

5. Jax Taylor dan Lala Kent tidak akan berkawan dengan semua orang selepas persembahan tamat.

Turut bercakap tentang kemungkinan berakhirnya rancangan itu, Jax dan Lala mengesahkan terdapat beberapa orang yang mereka tidak akan berusaha untuk terus berhubung.

“Ada beberapa orang yang mungkin saya tidak akan bercakap banyak lagi tetapi majoriti, seperti lelaki ini [Randall dan Jax], mereka tidak akan ke mana-mana. Mereka terjebak dengan saya,” kata Lala.

'Saya fikir terdapat beberapa orang yang hanyut yang mungkin saya tidak akan bercakap dengannya lagi. Saya memanggil mereka hanyut. Mereka sentiasa hanyut dalam adegan. Mereka suka menjadi sebahagian daripada adegan. Saya mungkin tidak akan bercakap banyak tentang mereka lagi, 'tambah Jax.

6. Pelakon itu bekerja di Restoran SUR, tetapi tidak terlalu banyak.

Manakala beberapa ahliPeraturan Vanderpump benar-benar bekerja di Restoran SUR , Jax dan Lala kedua-duanya berkata adalah mustahil untuk melayan pekerjaan mereka di restoran seperti pekerjaan biasa. Lagipun, mereka dibanjiri peminat yang mahukan gambar dan bertanya soalan sebaik sahaja mereka masuk ke pintu.

'Saya akan membuat minuman dan kemudian orang akan bertanya kepada saya soalan dan saya seperti, 'Saya perlu mengeluarkan minuman itu. Kita boleh duduk dan bercakap atau saya boleh membuatkan awak minum tetapi saya tidak boleh melakukan kedua-duanya,’” jelas Jax. 'Bar sibuk dan ia perlu menghasilkan wang. Jadi, saya lebih suka masuk sekali atau dua kali seminggu. Saya akan mengambil gambar dengan semua orang. Saya akan menjawab soalan dan ia lebih mudah dengan cara itu. Ia juga bagus untuk semua orang kerana pelayan bar mendapat lebih banyak wang.'

'Ia agak mustahil,' Lala bersetuju. “Ketika saya mula bekerja di sana, saya adalah seorang pelayan wanita. Setiap kali saya cuba meletakkan meja, adalah mustahil untuk saya membawa anda ke meja anda dengan jumlah masa yang perlu diambil. Jadi ya, kita masuk, kita masih masuk tetapi saya tidak boleh mengatakan bahawa anda akan duduk dengan cepat.'

7. Perkahwinan Lala Kent tidak akan dilihat di rancangan itu.

Apabila sebilangan penonton ingin tahu sama ada Lala dan Randall akan mengikut jejak Jax dan Brittany dengan perkahwinan yang disiarkan di televisyen, Randall berkata situasinya dengan Lala adalah 'rumit' sebelum dia menutup idea itu sama sekali.

'Perkahwinan tidak akan disiarkan,' Lala mengesahkan. Walaupun peminat tidak akan melihat Perkahwinan Lala dan Randall pada rancangan itu tahun depan, penerbit memang mengatakan bahawa penonton siri itu akan melihat 'membawa kepadanya' pada rancangan itu.

8. YangPeraturan Vanderpumppelakon mempunyai kontrak berbeza dengan Bravo TV.

Gaji Restoran SUR Jax dan Lala mungkin tidak begitu besar pada ketika ini, tetapi mereka menghasilkan banyak wang yang dibintangiPeraturan Vanderpump.

'Kami membuat wang daripada persembahan itu,' kata Jax kepada penonton.

Tetapi dia dan rakan bintangnya tidak membuat jumlah yang sama, dan mereka juga tidak mempunyai syarat kontrak yang sama. 'Saya rasa setiap orang berbeza,' jelas Lala.

'Saya berumur lima [tahun],' kata Jax. “Dan ia telah berakhir pada tahun ini… bukannya kita akan ke mana-mana.”

'Saya hanya melakukan dua [tahun],' kata Lala.

9. Jax Taylor mendedahkan dia dan Brittany Cartwright baru-baru ini membeli sebuah rumah.

Tom Sandoval dan Ariana Madix bukan satu-satunyaPeraturan Vanderpumpbintang siapa baru-baru ini menjadi pemilik rumah . Selepas mengusik penonton tentang rahsia, Jax memutuskan untuk mendedahkan, buat kali pertama, bahawa dia dan Brittany akan berpindah ke rumah baharu tidak lama lagi.

“Terdapat banyak peralihan dalam hidup kita sekarang tetapi saya tidak mahu memberitahu orang ramai apa yang sedang berlaku. Perkahwinan kami akan berlangsung. Kami mempunyai banyak perkara yang sedang berlaku dan… Saya rasa saya boleh katakan, kami baru sahaja membeli sebuah rumah!” dia mengisytiharkan.

“Saya uruskan rumah. Brittany bertanggungjawab ke atas perkahwinan itu dan itu mengambil banyak masa sekarang,” tambah Jax. “Kami mahu masuk ke dalam rumah sebelum berkahwin. Dengan cara itu kita tidak perlu kembali ke apartmen lagi.”

10.Peraturan Vanderpumpperbincangan musim lapan ditetapkan untuk bermula pada bulan April.

Ketika musim ketujuh siri ini terus disiarkan di Bravo TV, Jax mengesahkan bahawa dia dan rakan pelakonnya akan memulakan perbincangan dengan rangkaian untuk musim kelapan 'dalam satu bulan lagi.'

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Festival Filem Antarabangsa Gasparilla Suncoast Credit Union, Lindsay Cronin/Reality Blurb