Peraturan Vanderpump bintang Jax Taylor dan Lisa Vanderpump bertindak balas terhadap laporan menakjubkan dari awal minggu ini yang mendakwa Jax dan isteri baharunya, Brittany Cartwright , sedang bergelut dalam perkahwinan mereka.

Semalam, Radar Online dilaporkan bahawa Jax dan Brittany berselisih antara satu sama lain mengenai kewangan dan 'mata merayau' Jax kurang daripada sebulan selepas Kentucky mereka perkahwinan .

'Ia baru sahaja berlaku satu demi satu,' kata orang dalam kepada outlet itu. 'Brittany sudah menuduh Jax mempunyai mata yang mengembara dan dia tidak tahu bagaimana dia benar-benar akan mempercayainya. Dia fikir bahawa berkahwin akan menghilangkan semua syak wasangkanya, tetapi tidak. Apa yang sebenarnya telah dilakukan ialah memberinya cincin dan lebih banyak alasan untuk bimbang sesuatu mungkin berlaku.”

Berikutan pelepasan artikel itu, Lisa menggunakan Twitter pada 23 Julai untuk menutup laporan itu.

'Ia mengarut,' kata Lisa mengenai isu perkahwinan Jax dan Brittany yang sepatutnya selepas peminat menghantarnya pautan ke artikel di Twitter .Jax turut memberi reaksi terhadap artikel tersebut dengan berkongsi meme di Instagram Storynya.

'Jangan percaya semua yang anda baca di internet hanya kerana ada gambar dengan petikan di sebelahnya,' mesejnya, yang turut dikongsi di Brittany's Story, dibaca.

Peraturan Pam Jax Taylor Reaksi Terhadap Khabar angin Tentang Perjuangan Perkahwinan

Dan pada awal hari ini, pada 24 Julai, Jax menggunakan Cerita Instagramnya untuk berkongsi klip dirinya dan Brittany berkongsi ciuman sebelum mereka menaiki penerbangan ke Las Vegas. Pasangan itu tidak mendedahkan tujuan perjalanan itu.

Jax Taylor dan Brittany Cartwright bertindak balas terhadap Laporan Kegawatan Perkahwinan

Perlu diingat bahawa pada musim panas 2017, Radar Online melaporkan bahawa Jax dan Brittany telah berpisah dan Jax menafikannya . Walau bagaimanapun, beberapa bulan kemudian, Jax dan Brittany putus cinta telah disahkan padaPeraturan Vanderpumpmusim 5 berikutan Jax perselingkuhan dengan rakan pelayan SUR Faith Stowers . Bagaimanapun, pasangan itu bersatu semula sejurus selepas perpisahan mereka.

Peraturan Vanderpumpmusim lapan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Startraksphoto, Milla Cochran/startraksphoto.com