The Peraturan Vanderpump perjumpaan musim 7 dirakam pada hari Jumaat, dan Jax Taylor sedang memikirkan apa yang berlaku semasa rakaman reunion.

Menurut Jax, ini adalah perjumpaan semula yang terbaik, kerana dia menambah bahawa beberapa 'pergaduhan' berlaku semasa penggambaran.

“Ini adalah perjumpaan terburuk/terbaik yang pernah kami alami, jumlah pergaduhan yang berlaku dan kami baru separuh jalan. Saya tidak tahu ia akan pergi dengan cara ini. tiada. @BravoTV,” tweet Jax pada 29 Mac.

Apabila seorang peminat bertanya kepada Jax sama ada ia benar-benar sengit seperti yang dia buat, Jax menjawab: 'Kami tidak pernah mengadakan pertemuan semula dengan raja gila ini, saya rasa musim ini tidak seteruk pertemuan semula ini ialah.”

Awal hari ini, Jax juga membayangkan bahawa sekurang-kurangnya seorang telah meninggalkan set semasa perjumpaan semula.

hos Andy Cohen menyokong kenyataan Jax dengan tweet: 'Jax betul' apabila ditanya tentang tweet Jax. Andy kemudian menyifatkan pertemuan semula itu sebagai 'intensiti dinding ke dinding dengan beberapa ketawa.'

PelbagaiPeraturan Vanderpumpahli pelakon juga menggunakan halaman media sosial mereka untuk berkongsi foto dan video dari hari besar itu.

tinggal Schroedermenyiarkan beberapa gambar padanya Instagram halaman dengan Brittany Cartwright , Andy , dan teman lelakinya Clark yang kacak .

Foto Pertemuan Semula Vanderpump Rules Musim 7 Stassi Schroeder, Brittany, Beau dan Andy Cohen

Andy berkongsi beberapa video semasa penggambaran yang dipaparkan Tom Sandoval , dan Lisa Vanderpump memakai semula soleknya semasa rehat.

Vanderpump Rules Musim 7 Gambar Reunion Tom, Lisa dan Jax

Di bawah adalah lebih banyak foto pelakon. Kami tidak menemui sebarang rakaman yang dikongsi oleh James Kennedy dan Rachel Leviss semasa penggambaran. Raquel dan Billie Lee memang melepak ikut rakaman.

Vanderpump Rules Musim 7 Gambar Reunion Katie, Billie Lee dan Scheana

Jax turut berkongsi video pelakon.

https://www.instagram.com/p/BvpAHBNAMXr/

Peraturan Vanderpumpdisiarkan pada malam Isnin pukul 9/8c di Bravo.

Kredit Gambar: Bravo TV, Instagram