Pesona Selatan New Orleans bintang Jeff Charleston sedang mendedahkan keputusan hidup yang utama kerana dia juga menangani masalah mabuknya pada episod terbaru siri Bravo.

Selepas petang penuh drama yang dihoskan oleh Justin Reese dan teman wanitanya Kelsey Nichols , Jeff yang sangat mabuk mengambil berat untuk keluar dan berlari di sepanjang kaki lima, berhenti untuk berbaring di atas tanah di hadapan beberapa rumah jiran. Pada satu ketika, dia mula menanggalkan bajunya sambil memberitahu lelaki lain dia bersedia untuk meneruskan pesta itu.

Jeff, 36, menangani tingkah lakunya semasa temu bual dengan TV RealityBuzz , mendedahkan bahawa dia tidak menangani perubahan besar dalam hidupnya dengan betul. Di samping kerjayanya di NFL akan berakhir secara tiba-tiba dan perlu mencari semula siapa dia, bekas isterinya Reagan Charleston juga bergerak dengan agak cepat selepas perceraian mereka.

“Saya kehilangan pekerjaan dan saya kehilangan isteri saya , dan anda tahu, saya memberitahu semua orang bahawa semuanya baik-baik saja,” dedah Jeff. “Saya rasa ramai yang buat begitu. Ramai orang tidak mempunyai seseorang seperti itu Tamica [Lee] untuk memanggil mereka pada BS mereka.”

Pemikat itu mengakui banyak bergelut musim ini, yang menyebabkan dia mendapatkan bantuan profesional daripada ahli terapi.'Ini mungkin salah satu episod saya yang lebih sukar untuk ditonton. Ini kerana, anda tahu … saya terdedah dan saya mengecewakan diri sendiri,” akui Jeff. Dia juga tweet pada malam Ahad bahawa dia 'tidak bangga' dengan cara dia bertindak.

Tweet Jeff Charleston

melalui Twitter

Nasib baik, perkara sedang mencari untuk pemain bola sepak hari ini ketika dia bercakap tentang kembali kepada gaya hidup sihat dengan pemakanan yang betul dan kekal aktif. Jeff juga mendedahkan keputusan besar yang telah mengejutkan ramai peminat. Yang lain berkata ia sudah lama datang.

'Saya tidak tahu sama ada saya benar-benar sepatutnya mengumumkan ini atau tidak, tetapi saya telah berhenti minum,' umum Jeff. 'Saya mula menjadi lebih sihat ... ia menjadikan dunia perubahan dalam hidup saya.'

Ketahui cara gaya hidup Jeff yang tenang mempengaruhi hubungannya dan ikuti setiap malam Ahad pada pukul 9 malam. ET di Bravo.

Kredit Foto: Instagram