Kredit: Charles Sykes/Bravo

Jeff Lewis muncul pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada malam Rabu, di mana dia menawarkan kemas kini tentang hubungannya dengan Shannon Beador .

Selepas mencadangkan Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon percintaan dengan teman lelaki John Janssen tidak akan berlangsung pada episod rancangan bual bicara larut malam pada bulan Julai, selepas itu Shannon menghantarnya satu siri ' teks marah ,” Jeff mendedahkan jika mereka masih berkawan, bercakap mengenainya hubungan yang tegang dengan bekas Membelek Keluar bintang bersama Jenny Pulos , dan menawarkan beberapa Suri Rumah Sejati memberikan nasihat kepada Andy Cohen .

“[Shannon] telah memaafkan saya. Dia sedar itu adalah barang saya. Ia tiada kaitan dengan John dan Shannon dan dia telah memaafkan saya dan begitu juga dengan John,” Jeff mengesahkan pada episod 7 Disember WWHL .

Bagi beliau hubungan dengan Jenni , Jeff bersetuju bahawa dia dan Jenni suatu hari nanti akan berdamai sambil bermain permainan 'Setuju atau Tidak Setuju' dengan rakan tetamu Bethenny Frankel .

'Saya harap begitu,' katanya.Kemudian, pada satu lagi masa persembahan, di mana dia diminta untuk menyebut perkataan pertama yang terlintas di fikiran apabila mendengar nama Bravolebrity, Jeff menggambarkan Jenni sebagai 'bekas kawan.'

Semasa perlawanan yang sama, katanya Jill Zarin adalah 'seronok' dan 'hebat,' dan Patti Stanger adalah 'sangat pemurah.'

“Saya suka Patti. Saya tidak ada masalah dengan Patti,” sambungnya apabila timbul syak wasangka tentang Soal Jawab.

“Saya rasa ini adalah satu persediaan. Anda menetapkan saya apabila anda melakukan perkara ini dan saya mendapat masalah,” katanya kepada Andy.

Juga padaWWHL, Jeff menawarkan beberapa nasihat pemutus kepada Andy.

“Cadangan saya kepada awak adalah selepas bertahun-tahun melakukan ini, awak masih tidak berbuat apa-apa periksa latar belakang pada beberapa perkara iniSuri rumah. Seperti maklumat yang kita ketahui kemudian,” jelasnya.

“[Tetapi] itulah yang membuatkan dunia berputar dalam situasi itu,” kata Bethenny, mencadangkan isu undang-undang yang melanda ahli pelakon tertentu bagus untuk francais itu.

Namun, Jeff merasakan bahawa proses tapisan akan memberi manfaat, menjelaskan bahawa dia tidak pernah berurusan drama undang-undang sedemikian pada rancangannya sendiri.

“Pertunjukan saya sangat berbeza. Saya tidak pernah perlu risau tentang perkara seperti itu. Saya mempercayai orang yang bekerja dengan saya dan tiada siapa yang pernah kacau saya,' katanya, sebelum menambah, 'kecuali Jenni.'

'Baiklah,' jawab Andy, 'dia mungkin akan mengatakan anda mengacaukannya.'