Membelek Keluar bintang Jeff Lewis muncul pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung Malam Isnin di mana keberanian cerewet agak berterus terang apabila ia datang kepada beberapa topik!

Pertama Jeff, yang sangat rapat dengan RHOC suri rumah Shannon Beador, ditanya oleh tuan rumah Andy Cohen tentang bagaimana keadaan Shannon hari ini sejak memfailkan penceraian daripada suami 17 tahun David Beador . Jeff menyatakan bahawa dia melakukan 'hebat dan menakjubkan', sambil menambah bahawa dia mengubah keadaan.

Seterusnya ialah soalan seorang pemanggil yang ingin tahu sama ada Jeff melihat perceraian Shannon dan David akan datang. 'Ya, saya lakukan,' balas Jeff, dengan Andy menimpali dan menyatakan: 'Dengan segalanya, ia tidak akan mengambil saintis roket.'

Jeff menyambung, “Saya hanya perlu berhati-hati. Macam saya tahu banyak. Saya telah mengetahuinya untuk masa yang lama. Tetapi saya seorang kawan yang setia. Saya setia.”

Topik kemudian beralih kepada RHOC yang menakjubkan rekonsiliasi perjumpaan antara Shannon, Hakim Tamra dan Vicki Gunvalson .“Boleh saya beritahu awak, saya rasa saya menangis. Saya sangat, sangat gembira,” kata Jeff yang merupakan peminat tegar O.C. francais. 'Itulah yang diperlukan oleh francais. Benar-benar apa yang diperlukan oleh bandar itu.”

ADAKAH DAVID BEADOR MENYORONGKAN WANG DARIPADA SHANNON DALAM PERCERAIAN?

Memang sebagai Jeff didedahkan beberapa bulan lalu bahawa Bravo perlu mempertimbangkan untuk memecat Vicki jika dia tidak berbaik-baik dengan wanita itu, dengan menyatakan pertunjukan itu menjadi terlalu toksik dengan beberapa wanita tidak bercakap.

Jadi adakah perdamaian itu tulen? Adakah wanita masih bercakap hari ini?

“Mereka serasi. Mereka sebenarnya sangat teruja kerana mereka sudah mula bercakap tentang perjalanan musim depan dan tequila,” dedah Jeff. 'Dan itulah yang saya suka tentang rancangan itu. Apabila mereka pergi dan mereka minum dan mereka berpesta, dan mereka melompat ke dalam kolam. Saya ikut!'

Akhirnya Jeff ditanya tentang hubungannya dengan bekas pembantu rumahnya zoila chavez dan jika dia masih melihat dia mengikuti pemergiannyaMembelek Keluar. Dia menjawab, “Tidak, tidak banyak. Dia berada di Nicaragua melihat keluarga,' sambil menambah, 'ya, semuanya berubah.'

Kredit Gambar: Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP KOMEN JEFF?