Kredit: Randy Shropshire/Bravo

Ia rasmi! Jen Shah tidak akan menghadiri rakaman hari ini Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake perjumpaan musim ketiga.

Berbulan-bulan selepas itu Andy Cohen mendakwa dia dan pasukannya telah terlepas daripada Jen selepas dia mengaku bersalah untuk berkonspirasi untuk melakukan penipuan wayar, Jen membawa ke halaman Instagramnya dengan satu kenyataan, menyatakan bahawa walaupun dia sebenarnya dijemput untuk menghadiri rakaman selepas dipotong sebelum ini, dia akhirnya memilih untuk tidak duduk bersama Andy dan rakan pelakonnya.

“Pada 14 September 2022, saya dimaklumkan oleh eksekutif Bravo bahawa saya tidak dijemput untuk menghadiri pertemuan semula musim [tiga]. Saya kecewa kerana saya tidak mempunyai tempat untuk menghadapi ketidaktepatan dan menangani jalan cerita saya dengan ahli pelakon. Entah dari mana, pada 19 November, dua setengah minggu lalu, saya dijemput hadir. Saya sangat gembira untuk mengetahui bahawa saya kini akan bersuara di perjumpaan semula,” dedah Jen dalam kenyataannya pada 16 Disember.

Menurut Jen, dia memaklumkan kepada rangkaian bahawa kerana kes penipuannya sedang berjalan, dia tidak akan dapat membincangkannya tuduhan terhadapnya dia juga tidak akan dibenarkan untuk bercakap hukumannya yang akan datang .

'Saya jelas dengan Bravo bahawa sebagai menghormati mahkamah dan perintah kehakiman tetap, saya tidak akan dapat membincangkan apa-apa yang berkaitan dengan kes undang-undang atau hukuman saya,' kongsinya.Tetapi Bravo tidak berpuas hati dengan berita itu dan menawarkan jawapan kepada Jen, mengatakan bahawa mereka menjangkakan topik-topik tersebut untuk dibincangkan.

'Bravo mendapati ini tidak memuaskan dan berkata mereka mengharapkan untuk membincangkan 'jalan cerita' ini. Jangkaan itu tidak menghiraukan saya atau kesejahteraan keluarga saya,' kata Jen. “Jadi di bawah nasihat undang-undang, saya tidak akan menghadiri perjumpaan semula. Saya perlu fokus pada perkara yang paling penting dalam hidup saya-keluarga saya.”

SebagaiROSLCpeminat sedia maklum, Jen berkongsi dua orang anak suami Sharrieff 'Jurulatih' Shah , termasuk anak lelaki Sharrieff Jr. dan Omar.

Jen Shah Sahkan Dia Tidak Akan Menghadiri Reunion RHOSLC Musim 3

Walaupun Jen tidak akan dipaparkan pada pertemuan semula yang akan datang, terdapat khabar angin mengenai potensi istimewa satu lawan satu dengan Andy. Dan apabila Andy berkata pada BravoCon bahawa pengakuan bersalah Jen adalah 'penghujung... pertunangan di sana,' dia mengusik begitu sahaja.

'Saya berharap dapat duduk bersamanya dan bercakap dengannya pada satu ketika di kamera kerana saya mempunyai banyak soalan untuknya,' jelasnya.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.