Kredit: Instagram

Pada musim terbaru Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake , Jen Shah adalah 'zen' yang tidak seperti biasa. Semasa penggambaran, lelaki berusia 49 tahun itu menghadapi tuduhan penipuan selepas dituduh menjalankan skim telepemasaran. Selepas penggambaran dibungkus, Jen mengaku bersalah atas jenayah itu .

Pada musim-musim lalu, Jen mungkin yang paling tegas, sanggup mencabar rakan pelakonnya pada setiap masa (yang menarik perhatian penonton). Tetapi dalam episod baru-baru ini, Jen sering duduk dengan tenang sebagai bintang bersamanya meletup .

Semasa temuduga untuk Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Kyle Richards memberikan pendapatnya tentang ketenangan baharu Jen, mendakwa dia hanya melakukan 'kawalan kerosakan'.

Apabila Jen mendengar komen Kyle, bintang itu menerimanya Twitter dan seolah-olah menyeru kemunafikan Kyle.

'Sekarang saya tahu @KyleRichards tidak bercakap tentang 'kawalan kerosakan' sekarang,' tulisnya, dikongsi oleh Rundown Realiti .Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh TheRealityRundown.com (@therealityrundown)

Tweet Jen diandaikan merujuk kepada kejatuhan yang Kyle kini alami dengan kakak Kathy Hilton selepas berlakon bersama Tambah Dada menuduh Kathy mengugut Kyle. Ramai peminat percaya Kyle gagal menutupnya dengan cukup cepat. Menurut laporan, Kathy dan Kyle tidak lagi berada di tempat yang baik, walaupun Kyle telah menyatakan dalam temu bual bahawa dia mahukan hubungan yang baik.

Dalam tweet berasingan, Jen menambah, “Apa yang anda lihat bukanlah hasil daripada kawalan kerosakan. Ia adalah hasil daripada terapi intensif dan bekerja pada diri saya sendiri dengan memahami akar siapa saya.'

Dia kemudiannya berkata, 'Walaupun banyak perkara yang diperkatakan, saya menghadapi secara langsung (dengan sokongan) siapa yang saya mahu ke hadapan.'

Pada hari yang sama, bintang itu juga bertanya kepada Kyle, “Pernahkah kita bertemu? Ok ya, saya tidak fikir begitu,” dan dia menyiarkan GIF Rihanna menggulung tingkapnya dan berpaling.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.