Jen Shah berkongsi mesej di laman Twitternya beberapa hari lalu kerana khabar angin yang bertiup kencang mendakwa dia mungkin dipecat menjelang musim keempat yang berpotensi Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City .

Sebelum teduhan Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon Hakim Tamra atas dakwaan yang dia buat pada podcastnya,Dua T dalam Pod, konfrontasi antara dia dan Andy Cohen pada a BravoCon parti awal bulan ini, Jen berkata dia mempunyai 'banyak perkara untuk diperkatakan' dan menyeru 'kesaksamaan.'

“KAU TAK AKAN AMBIL SUARA SAYA! Saya mempunyai banyak perkara untuk diperkatakan, pembohongan untuk diperbetulkan, dan orang yang perlu diletakkan di tempat mereka,” Jen diisytiharkan pada 21 Oktober, menambah hashtag untuk “akan datang,” “Bravo TV,” “ROSLC,” “kesamaan,” dan “orang yang mempunyai warna kulit”.

Jen Shah Bercakap Pembohongan dan Kesaksamaan Di Tengah Rumor Keluar RHOSLC

Semasa acara panel di BravoCon, Andy mencadangkan Jen akan melakukannya tidak lagi menjadi sebahagian daripadaROSLCpelakon kerana pengakuan bersalah dia masuk pada Julai di tengah-tengah dakwaan skim telepemasaran selama bertahun-tahun yang menyasarkan warga emas.'Sebaik sahaja kami menyelesaikan [musim ketiga dan] dia mengaku bersalah, saya rasa itu agaknya, malangnya, pengakhiran, anda tahu, pertunangan di sana,' katanya.

Tidak lama kemudian, Jen membalas kepada peminat di Twitter yang menyindir keputusan itu berakar pada perkauman .

“Andy mengumumkan bahawa [Jen Shah] tidak lagi bekerja untuk Bravo tetapi [ Teresa Giudice ] dan bekas suaminya [ Joe Hakim ] betul-betul mendapat spin-off apabila mereka melakukan jenayah,” tweet peminat itu. “Pada titik manakah kita berhenti membiarkan piawaian berganda untuk poc [orang kulit berwarna] diteruskan? #WhitePrivilege”

“Itu soalan yang bagus…” jawab Jen.

Juga di Twitter, Jen memberi reaksi kepada peminat yang menuduh Tamra berbohong mengenai interaksinya dengan Andy di pesta BravoCon.

“[Hakim Tamra] anda kelihatan bodoh mengatakan semua ini apabila [Andy Cohen] berkata di [Radio Andy] mereka mengadakan perbualan yang hebat di atas bumbung... Tiada konfrontasi jadi anda mahu berhenti berbohong pada ketika ini gadis… ANDA LIHAT TERTEKAN!!!” kipas itu menulis.

'Bahagian itu,' Jen bersetuju .

RHOSLC Jen Shah Melindungi Hakim Tamra kerana Mendakwa Dia Menghadapi Andy Cohen di Parti

Semasa episod podcastnya minggu lalu, Tamra mendakwa telah melakukannya terlihat Jen berdepan dengan Andy selepas menyatakan bahawaROSLCahli pelakon berkata dia 'tidak akan dipenjarakan.'

'Ia kelihatan seperti perbualan yang sangat tegang, dan kemudian saya tidak melihatnya selepas itu,' kongsinya.

Tetapi selepas hos siri YouTubeUp dan Adamberkata beliau menghadiri sebuah parti dengan Suri Rumah Sejati bintang dan Jen tidak mengatakan dia tidak bersalah, seorang peminat menuduh Tamra berbohong dan berkataRHOCKomen bintang terhadap Jen boleh menyebabkan dia 'bertahun-tahun hidupnya dijatuhkan hukuman.'

Kemudian, dalam tweet kedua, orang yang sama membetulkan diri mereka sendiri, dengan menyatakan bahawa terdapat dua peristiwa berbeza dan mengatakan bahawa berdasarkan 'video Tamra dan gambar yang disiarkan Adam,' mereka berada di lokasi yang berbeza.

'Nampaknya dia mengatakan dia berada di sana pada masa yang diperkatakan oleh Tamra, mengapa perlu dibangkitkan berada di SANA jika dia tidak?' mereka bertanya dengan kenyataan kedua mereka.

'Terima kasih,' balas Tamra.

Suri Rumah Sejati Kota Salt LakeTontonan Langsung– Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam ini ROSLCmusim ketiga , yang disiarkan di Bravo pada 9/8c. Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam sembang kami di bawah semasa episod itu disiarkan.