Kredit: Charles Sykes/Bravo

Jen Shah berkongsi satu siri siaran semula pada Cerita Instagramnya pada malam Isnin, kebanyakannya menyasarkan Bravo kerana meninggalkannya daripada kejadian baru-baru ini Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake promosi.

Selepas melihat bahawa rangkaian itu hanya memasukkan ahli pelakon sepenuh masa yang lain, termasuk Whitney Rose , Lisa Barlow , Heather Gay , dan Meredith Marks , Jen mendedahkan pemikirannya tentang perkara itu, tetapi dia melakukannya melalui mesej daripada peminatnya.

“[Jen Shah] adalah bintang cemerlang dari awal. Apa yang Bravo buat?” seorang bertanya, bersama-sama dengan tangkapan skrin promosi terbaru Bravo untuk yang akan datangRHOSLC: Selepas Tayangan.

Dan seorang lagi berkongsi mesej yang sama kecewa dalam siaran itu.

“Ini sangat mengecewakan! Jen diketepikan daripada persembahan selepas itu untuk [ROSLC],” kata mesej itu, sebahagiannya.Jen Shah Reaksi Tersingkir daripada Foto Promo RHOSLC

Dalam mesej lain kepada Jen's Story, peminat lain memberi amaran tentang kemungkinan penurunan rating.

“Itu soalan sebenar… Apa yang awak buat BRAVO!!!? Jika anda bijak, anda akan 'teruskan pertunangan anda' ... Lihat sahaja rating anda terus menurun,' kata mereka sambil mengangguk kepada komen Andy Cohen dibuat pada BravoCon bulan lepas.

Jen Shah Menyiarkan Semula Mesej Mengenai Penurunan Penilaian RHOSLC Selepas Diketepikan

SebagaiROSLCpeminat mungkin pernah mendengar, Andy menyinggung Jen yang mungkin akan keluar daripada persembahan semasa acara panel di BravoCon.

“Setelah kami membungkus [musim ketiga dan] dia mengaku bersalah , Saya rasa itu semacam, malangnya, pengakhiran, anda tahu, pertunangan di sana,” katanya. 'Tetapi saya berharap dapat duduk bersamanya dan bercakap dengannya pada satu ketika di depan kamera kerana saya mempunyai banyak soalan untuknya.'

Dan sebagai tambahan kepada teduhan dia menyeru keluar 'keistimewaan putih' Teresa Giudice nampaknya telah menerima walaupun dia jenayah penipuan sendiri , Jen telah meneruskan suarakan penghinaannya dengan perkara itu dalam talian.

'[Bravo] lebih baik anda semua luruskan kepala anda dan pastikan wanita ini berada di perjumpaan semula,' membaca satu lagi mesej yang disiarkan semula.

Jen Shah Kongsi Mesej Mengenai Dia Berpotensi Diketepikan daripada Reunion RHOSLC

Dalam siaran keempat, orang lain berlorek Whitney Rose jalan cerita, mengatakan bahawa apabila ia datang kepadaROSLC, “Jen *adalah* persembahan itu.”

Jen Shah Dakwa Dia adalah Rancangan dalam Siaran Semula Daripada Peminat RHOSLC

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.