Kredit: Chris Haston/Bravo

Jen Shah menyasarkan Angie Katsanevas di Instagram Storynya pada malam Rabu di tengah-tengah episod terbaru daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City .

Dalam siri mesej yang dikongsi ke akaunnya, Jen menuduh Angie K. dan suaminya, Shawn Trujillo , menggunakan dia untuk a peranan dalam rancangan itu sebelum mengakui bahawa dia telah diberi amaran tentang rakan palsunya oleh penerbitnya dan mencadangkan ahli pelakon sambilan akan 'melakukan apa sahaja' untuk kemasyhurannya selama 15 minit.

“Angie [dan] Shawn baru sahaja menggunakan [Jen Shah] untuk masukROSLC]. Dia berdendam dan iri hati. Siapa yang memerlukan [kawan baik] seperti itu? Jen simpan minuman anda untuk diri sendiri lain kali. Angie hanya menggunakan minuman ini di episod kepalanya untuk menjatuhkan anda. Sedih sungguh,” baca tweet peminat yang dikongsi Jen pada 30 November.

Dan sebagai tindak balas, bersama-sama dengan mesej yang mengatakan, 'Kekal terhidrat,' tambah Jen, 'Saya sepatutnya mendengar produksi apabila mereka memberitahu saya dia bukan kawan saya.'

Jen Shah Dakwa Angie K Gunakan Dia untuk Masuk RHOSLCDalam muat naik kedua, Jen berkongsi satu lagi 'fakta' daripada peminat.

'Mari menjadi nyata, Angie K. menganjurkan parti itu kerana dia berjuang untuk kepingan salji ,” mesej itu dinyatakan.

Jen Shah Dakwa Angie K Mengadakan Majlis Untuk Ditingkatkan kepada Sepenuh Masa di RHOSLC

Kemudian, selepas peminat ketiga bertanya, 'Bolehkah kami mengemas kini chyrons untuk mengalih keluar 'rakan Jen' di bawah nama Angie K,' dan berkata bahawa dia 'bukan kawan kepada Jen,' Jen sekali lagi menuduh Angie K. bersenang-senang. terserah kepadanya sahaja dalam usaha untuk menangkap perananROSLC.

'Dia adalah 'kawan' untuk menyertai rancangan itu dan kemudian dia menunjukkan kepadanya -. Sesetengah orang akan melakukan apa sahaja selama 15 [minit] mereka,” kongsi Jen.

RHOSLC Jen Shah Dakwa Angie K Berpura-pura Menjadi Rakannya untuk Kemasyhuran

Jen juga memberi respons kepada peminat yang memberi perhatian kepada ketiadaan Angie Harrington di tengah-tengah perjalanan gadis mereka ke San Diego dan berkata, “Perjalanan gadis ini pasti tiada [ Angie Harrington ].”

“Saya salah jemput Angie!” Jen bersetuju.

Jen Shah Dakwa Dia Tidak Sepatutnya Menjemput Angie K ke RHOSLC Girls Trip

SebagaiROSLCpeminat melihat pada episod malam Rabu, keadaan antara Jen dan Angie K. menjadi lebih teruk selepas mereka tiba di San Diego dan Angie K. memanggil suite utama rumah tempat mereka menginap.

Walaupun rumah itu dimiliki oleh rakan Angie K., Jen merasakan bahawa dia sepatutnya mendapat bilik terbaik kerana dialah yang merancang percutian itu untuk bermula, dan dia bertindak balas dengan menuangkan minuman ke atas kepala Angie K. .

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.