Jen Shah masih tidak gembira kerana dipotong daripadaSuri Rumah Sebenar Salt Lake City: Selepas Tayangan.

Di tengah malam Rabu episod baru daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City , rancangan itu bermasalah dari segi undang-undang ahli pelakon, siapa mengaku bersalah atas tuduhan penipuan telepemasaran sepanjang musim panas, mengambil Kisah Instagramnya untuk berkongsi pendapatnya tentang siri itu — dan kesannya terhadapnya.

“Anda dialu-alukan Ekstra!” membaca mesej yang dikongsi Jen pada 16 November, bersama-sama dengan tangkapan skrin Topik Trending Twitter, yang memaparkan namanya di bahagian atas senarai.

Jen Shah Mewarnai Bintang Bersama RHOSLC sebagai Tambahan

Satu lagi mesej yang dikongsi oleh Jen mencadangkanROSLCtidak akan lihat kejayaan yang berterusan jika dia bukan lagi sebahagian daripadanya.“Tiada cara boleh [ROSLC] bekerja tanpa permaisuri [Jen Shah],” catatan itu, yang turut ditandakan Andy Cohen dan Bravo, baca.

Jen Shah Tidak Fikir RHOSLC Akan Bertahan Tanpa Dia

Jen kemudian membidik Whitney Rose , yang mempertahankan Lisa Barlow untuk perjalanan Jen-atau mati, Heather Gay , pada episod terbaharu, dengan mencadangkan rakan pelakonnya masih terkial-kial pada masa itu Mary Cosby menaungi dia sebagai ' gadis kecil ” matlamat ROSLCmusim kedua .

'Whitney tidak pulih daripada gadis kecil yang dibacakan daripada Mary,' menyatakan mesej yang dikongsi ke akaunnya.

'Fakta,' tambah siaran itu.

RHOSLC Jen Shah Dakwa Whitney Tidak Pernah Pulih Daripada Diss Gadis Kecil Mary

Juga di Kisah Instagramnya, Jen berkongsi semula siaran daripada peminat yang mencoret tajuk pembukaanROSLCdan menggantikannya dengan mesej yang dianggap sebagai siri realiti Bravo “Rancangan [Jen Shah]..”

Jen Shah Dakwa RHOSLC ialah Rancangan Dia

SebagaiROSLCpeminat mungkin pernah melihat, Jen menjelaskan bahawa dia tidak gembira tentang ditinggalkan daripadaRHOSLC: Selepas Tayanganawal minggu ini dengan berkongsi beberapa siri mesej di Kisah Instagramnya.

Dalam satu, mesej berkata, '[Jen Shah] adalah bintang pelarian dari awal,' dan bertanya, 'F-ck yang Bravo lakukan?'

“Apa yang awak buat BRAVO!!!?” tertanya-tanya lain. 'Jika anda bijak, anda akan 'teruskan pertunangan anda' ... Lihat sahaja rating anda terus menurun.'

Sebelum Jen ditinggalkan daripadaRHOSLC: Selepas Tayangan, Andy membayangkan pemergiannya daripada siri di BravoCon .

“Setelah kami membungkus [musim ketiga dan] dia mengaku bersalah , Saya rasa itu semacam, malangnya, pengakhiran, anda tahu, pertunangan di sana,” katanya. 'Tetapi saya berharap dapat duduk bersamanya dan bercakap dengannya pada satu ketika di depan kamera kerana saya mempunyai banyak soalan untuknya.'

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.