Jenelle Evans dan David Eason baru mengambil dua ekor anjing baru.

Sebagaimana yang Ibu Remaja 2 bintang terus menafikan mengetahui dengan tepat apa yang berlaku kepada bekas anjingnya , Nugget, yang David seolah-olah mengaku membunuh haiwan itu pada akhir April, David membawa ke YouTube untuk memperkenalkan penonton dalam taliannya kepada Junior dan Buddy. Dia juga mendedahkan bahawa seekor lagi bekas anjing mereka, seekor lembu jantan bernama Jax, telah membunuh beberapa haiwan mereka yang lain.

“Baru-baru ini kami terpaksa mencari cara yang lebih baik untuk melindungi ayam dan ternakan kami. Kami mempunyai burung elang dan burung gagak yang selalu memakan kepala ayam kami dan burung hantu plastik tidak melakukan silap mata. Pit bull kami Jax membunuh dan mencacatkan seekor babi kami yang beratnya sekitar 80 paun,” katanya didedahkan . 'Dengan pemikiran itu, ditambah dengan banyak ayam yang dibunuh dan dimakan oleh Jax, kami memutuskan untuk memberikannya kepada rakan.'

David akhirnya melumpuhkan komen pada video itu. Namun, sebelum dia berbuat demikian, sebilangan peminat memberi reaksi buruk terhadap berita haiwan peliharaan barunya dan Jenelle.

“Bagaimana. Bagaimanakah dia dibenarkan memiliki LEBIH BANYAK anjing?” seorang bertanya, menurut In Touch Mingguan .'Wah,' kata yang lain.

“Oh demi Tuhan!” jerit orang ketiga.

Mengikuti Nugget didakwa mati pada bulan April , Jenelle berkongsi siaran penuh emosi di Instagram.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jenelle Evans (@j_evans1219)

Daud juga berucapkematian Nuggetdi halamannya, memberitahu pengikutnya dalam siaran yang kini dipadamkan bahawa dia 'semuanya tentang melindungi keluarga [nya].'

'Sesetengah orang patut dibunuh atau mati kerananya dan keluarga saya amat bermakna bagi saya,' tulisnya.

Pada bulan-bulan selepas dakwaan pembunuhan Nugget, Jenelle dan David kalah dan kemudian mendapatkan semula hak penjagaan tiga orang anak mereka , termasuk Maryssa yang berusia 11 tahun, Kaiser yang berusia lima tahun dan Ensley yang berusia dua tahun. Kemudian, dalam satu kejadian yang ganjil, Jenelle didakwa memberitahu polis bahawa dakwaannya tentang David membunuh Nugget adalah tidak lebih daripada aksi publisiti. Selepas itu, pertuduhan terhadap Daud digugurkan.

Sambil Jenelle memberitahu Kami Mingguan pada bulan Mei bahawa David menembak dan membunuh Nugget di dalam hutan, dia kini mendakwa dia tidak tahu apa yang berlaku kepada anjing itu dan tidak tahu pasti bahawa ia telah mati. Dia juga mendakwa dia tidak pernah memberitahu polis itu adalah aksi publisiti.

Semasa penampilan di TMZ Live bersama hos Harvey Levin pada hari Jumaat, melalui Kumpulan Realiti Ashley , Jenelle enggan menyatakan di mana bekas anjingnya itu.

'Saya tidak tahu. Saya masih belum bertanya kepada David sehingga hari ini,” katanya.

Walaupun David baru-baru ini mengambil pendirian untuk bercakap tentang apa yang berlaku kepada Nugget, Jenelle berkata dia tidak ingat apa yang dia katakan.

'Mereka bertanya begitu banyak soalan, saya tidak tahu!' dia berkata.

'Jika anjing saya keluar dan tidak pernah kembali, saya sekurang-kurangnya akan bertanya kepada pasangan saya apa yang dia lakukan dengan anjing itu,' jawab Harvey. 'Jika dia memberi keterangan, saya akan ingat itu.'

Kemudian, apabila Harvey berkata nampaknya agak jelas bahawa Jenelle yakin David menembak dan membunuh anjing mereka, Jenelle mengakui, 'Ya. Maksud saya, anjing itu tiada di sini.'

'Maksud saya, saya tidak tahu apa yang berlaku dan dia tidak ada sejak itu, jadi saya tidak tahu,' tambahnya.

Kredit Foto: Startraksphoto