Jenelle Evans dan David Eason dihadiri perbicaraan tahanan pada hari Khamis dengan harapan untuk mendapatkan beberapa anak mereka kembali dalam jagaan mereka. Adakah mereka berjaya?

Menurut laporan baru, yang pertama Ibu Remaja 2 ahli pelakon menghabiskan sebahagian besar hari semalam berjuang untuk anak-anak mereka, termasuk Maryssa yang berusia 11 tahun, Kaiser yang berusia empat tahun dan Ensley yang berusia dua tahun, yang kesemuanya telah disimpan bersama ahli keluarga sejak David membunuh anjing mereka .

Pada 15 Mei, Kumpulan Realiti Ashley mendedahkan butiran mengenai pendengaran dan mengesahkan bahawa pasangan itu tidak berjaya, dan kes itu diteruskan sehingga hari ini.

“Mahkamah sedang mengendalikan setiap kes kanak-kanak, satu demi satu,” kata sumber. 'Ini akan mengambil masa yang lama dan ada peluang yang baik bahawa tiada apa yang benar-benar akan diputuskan hari ini.'

Walaupun TMZ melaporkan dua kanak-kanak kecil dengan selimut menutupi kepala mereka dilihat di dalam kereta milik Perkhidmatan Perlindungan Kanak-Kanak (CPS) di mahkamah, The Ashley mendedahkan mereka tidak dibawa pergi . Sebaliknya, dua kanak-kanak itu, yang dipercayai Kaiser dan Ensley, disimpan di dalam kereta dan dilayan semasa perbicaraan.Seperti yang dijangka, ibu Jenelle, Barbara Evans , yang mempunyai hak penjagaan Jace, Nathan Griffith , yang berkongsi hak penjagaan Kaiser, dan Whitney Johnson , ibu kepada anak perempuan David Maryssa, semuanya hadir semasa mesyuarat mahkamah Khamis.

Semasa perbicaraan, pekerja kes yang ditugaskan untuk anak-anak Jenelle dan David melaporkan penemuannya, kebanyakannya disifatkan oleh The Ashley sebagai 'mengganggu.' Yang berkata, Jenelle telah dimaklumkan bahawa CPS akan membenarkannya mendapatkan semula hak penjagaan anak-anaknya jika dia bersetuju untuk keluar dari rumah yang dia dan David kongsi, atau jika dia akan mengosongkan rumah itu, sebagai penyiasatan terhadap kematian anjing mereka berterusan.

'Jenelle perlu keluar dari rumah yang dia kongsi dengan David, atau David perlu pergi untuk Jenelle mengembalikan anak-anak ke jagaannya,' kata outlet itu.

Selepas perbicaraan selesai, Jenelle dan David dilihat meninggalkan bilik mahkamah tanpa anak mereka.

'David kelihatan marah dan melemparkan tangannya ketika dia bercakap dengan Jenelle dalam perjalanan ke kereta mereka,' sumber itu berkongsi.

Anak-anak Jenelle dan David dijangka kekal bersama penjaga sementara mereka sehingga keputusan muktamad tentang hak penjagaan dicapai.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com