Jenelle Evans dan David Eason sedang berputus asa perjuangan mereka untuk mendapatkan semula hak penjagaan anak sulungnya, 11 tahun dalam Mary , dan bukan itu sahaja.

Menurut laporan baru, yang pertama Ibu Remaja 2 bintang bukan sahaja telah membatalkan tawaran mereka untuk hak penjagaan Maryssa kerana 'lawatan yang diawasi telah salah', mereka juga tidak lagi berjuang untuk mendapatkan semula lawatan tanpa pengawasan dengan anak sulung Jenelle, sembilan tahun Jace .

'Jenelle dan David mengadakan lawatan diawasi di pusat lawatan bersama keempat-empat kanak-kanak hari ini,' dedah orang dalam kepada Kumpulan Realiti Ashley pada 30 Mei. “Jace dan Ensley berada di sana, begitu juga Kaiser. Maryssa datang tetapi enggan melihat David jadi dia pergi.”

'Dia berkata dia sudah selesai dengan Maryssa, dan dia boleh tinggal bersama neneknya selama-lamanya,' tambah sumber itu.

Sejak siasatan dilancarkan terhadap pembunuhan tragis Jenelle dan anjing David , Nugget, yang dibunuh David pada bulan Aprilkerana menggigit anak perempuan mereka, Ensley yang berusia dua tahun, Ensley dan anak-anak mereka yang lain, termasuk Maryssa dan Kaiser yang berusia empat tahun, telah dijaga oleh ahli keluarga .Berikutan penyingkiran anak-anak mereka dari rumah mereka, Jenelle dan David mengalami a pendengaran lima hari sebelum belajar anak-anak tidak akan dibenarkan pulang .

Selama berminggu-minggu, Maryssa telah tinggal di rumah nenek sebelah ibunya bersama ibunya, Whitney Johnson , dan Kaiser telah bersama ayahnya, Nathan Griffith .

Pada hari Khamis, selepas Maryssa enggan melawat David, dia dan Jenelle meluangkan masa bersama tiga lagi anak mereka, termasuk Jace dan Ensley, yang kedua-duanya dijaga oleh ibu Jenelle, Barbara Evans . Walau bagaimanapun, mengenai Jace, yang Barbara mempunyai hak penjagaan penuh, Jenelle dan David tidak lagi cuba untuk memenangi semula hak mereka untuk lawatan tanpa pengawasan.

“Mereka kini hanya berjuang untuk memenangi semula hak penjagaan Ensley dan Kaiser,” jelas sumber itu.

Dan walaupun laporan awal minggu ini menyatakan hakim telah memberitahu pasangan itu bagaimana untuk mendapatkan semula anak-anak mereka, The Ashley's melaporkan bahawa masih belum berlaku. Jenelle dan David akan kembali ke mahkamah pada hari Selasa, 4 Jun di mana mereka akhirnya akan mengetahui perkara yang perlu mereka lakukan untuk mendapatkan semula hak penjagaan Kaiser dan Ensley.

Kredit Foto: Instagram