Jenelle Evans sedang menawarkan nasihat perhubungan kepada sesiapa sahaja yang ingin melangsungkan perkahwinan seperti yang dia ada dengan suami David Eason .

Semasa temuduga bulan lepas sebelum dia menembak daripada Ibu Remaja 2 , ibu kepada tiga anak, yang baru-baru ini memutuskan hubungan ibunya, Barbara Evans , memberikan petua percintaan dan akhirnya mendedahkan sama ada David mempunyai pekerjaan sebenar atau tidak.

'Saya rasa anda perlu mencari sesuatu yang anda berdua suka lakukan dan pergi melakukannya,' kongsi Jenelle semasa temu bual dengan Hollywood Life beberapa minggu lalu, melalui Kumpulan Realiti Ashley . 'Jika sebulan sekali, sekali-sekala, sekali seminggu, anda perlu pergi melakukannya, kerana ia akan membuatkan anda sentiasa berhubung dan rapat.'

Jenelle dan David berkahwin pada September 2017 dan berkongsi seorang anak perempuan, Ensley yang berusia dua tahun.

Walaupun banyak detik-detik awal hubungan pasangan itu dikisahkanIbu Remaja 2, David dipecat daripada rancangan Februari lalu selepas melakukan kata-kata homophobic di Twitter dan kini, selepas David membunuh anjing keluarga mereka , Nugget, Jenelle telah dibut dari siri ini juga.



Sejak dipecat tahun lalu, peminat tertanya-tanya bagaimana David membantu kewangannya dengan bil-bilnya dan Jenelle dan semasa temu bualnya, Jenelle mengesahkan suaminya tidak melakukan banyak perkara dalam hal kewangan mereka.

'Sekarang, dia pada dasarnya adalah seorang ayah yang tinggal di rumah,' aku Jenelle.

Menurut Jenelle, suaminya pernah menjadi pengimpal dan memiliki perniagaan pembersihan bawah air. Walau bagaimanapun, semasa musim sejuk, dia 'terpaksa menangguhkannya.' Walau bagaimanapun, Jenelle mendedahkan David cukup berguna dan membinanya apa sahaja yang diinginkan hatinya.

'Walaupun dia tidak mempunyai pekerjaan, dia mempunyai pekerjaan di rumah pada dasarnya. Dia banyak membantu anak-anak,” jelasnya.

Minggu lepas, selepas MTV mengesahkan Jenelle akan tidak lagi diketengahkan padaIbu Remaja 2, kata orang dalam Kumpulan Realiti Ashley bahawa ibu Jenelle, Barbara, telah melarang anaknya Jace, 9, daripada melawat rumahnya semasa David hadir.

'Barbara masih berhubung dengan [orang dari MTV] dan dia berkata bahawa memandangkan Jenelle tidak meninggalkan David, dia tidak boleh membenarkan Jace pergi berjumpa Jenelle kerana dia tahu itu bermakna Jace akan berada di sekeliling David,' sumber itu. berkata. 'Dia berasa ngeri [tentang pembunuhan anjing itu].'

'Barbara memberitahu Jenelle dia sedang menghubungi peguamnya untuk mendapatkan sesuatu yang menghalang David daripada berada di sekeliling Jace,' sumber itu menyambung.

Walaupun Jace tidak hadir ketika ituDavid menembak anjing mereka, anak pasangan yang lain, termasuk anak perempuan sulung David, Maryssa, anak tengah Jenelle, Kaiser, dan anak perempuan yang dikongsi bersama, Ensley, semuanya berada di rumah.

'[Barbara] sedih kerana Jenelle telah memotongnya lagi kerana cuba menghalang Jace daripadanya, tetapi Barbara mahu melindungi Jace daripada apa sahaja yang mungkin berlaku,' tambah orang dalam itu.

Ibu Remaja 2musim 9A disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: DFree/Shutterstock.com