Jenelle Evans telah dihadapkan tentang kenyataan masa lalu yang dia buat berkenaan Colin Kaepernick dan kontroversi Lagu Kebangsaan beliau melutut semasa rakaman baru-baru ini Ibu Remaja 2 perjumpaan semula.

Menurut laporan baru, hos perjumpaan Nessa Diab , yang berpacaran dengan bekas quarterback NFL, 'menyerang hendap' ibu kepada tiga anak itu mengenai jawatan dia dan suaminya, David Eason , telah membuat di halaman media sosial mereka tentang Colin dan perkauman.

“Jenelle pernah menyiarkan beberapa perkara negatif ke media sosialnya tentang Colin pada masa lalu. David juga. Nessa juga mempunyai tangkapan skrin beberapa catatan yang Jenelle dan David buat sejak beberapa bulan lalu yang dia dan orang lain rasakan sebagai perkauman,” dedah satu sumber kepada Kumpulan Realiti Ashley pada 7 April.

Walaupun Jenelle menegaskan bahawa dia 'tiada kawalan' ke atas apa yang disiarkan di halaman media sosialnya dan berkata kenyataan yang dikongsi bukan miliknya, dakwaannya hanya menimbulkan kemarahan Nessa.

'Nessa sangat profesional mengenai semua itu,' sumber itu menyambung. 'Dia tidak menjerit atau mendekati muka Jenelle atau apa-apa seperti itu. Tetapi dia sangat tegas dan bersedia untuk ini.”Semasa konfrontasi, Jenelle dilaporkan mula menangis sebelum melarikan diri dari set. Kemudian, selepas akhirnya bersetuju untuk kembali ke pentas, dia akhirnya menyerbu untuk kali kedua selepas Nessa mengemukakan siaran khusus yang telah dikongsi padanya dan Halaman David yang menyasarkan kaum lain .

'Kali kedua dia menyerbu keluar dari pentas, dia pergi ke beberapa penerbit dan memberitahu mereka 'Saya mengalami sakit perut dan saya perlu pergi ke hospital,'' dakwa sumber kedua.

Tetapi Jenelle sebenarnya tidak dibawa ke hospital dan apabila bercakap mengenai produksi, tiada siapa yang kecewa dengan komen Nessa kepadanya. Sebaliknya, mereka marah kepada Jenelle kerana meninggalkan set dua kali.

Suami Jenelle, David, yang dipecat daripada persembahan tahun lepas , tidak hadir semasa rakaman tetapi membidik Nessa di Instagram selepas melihat reaksinya terhadap pemergian penyanyi rap baru-baru ini Nipsey Hustle .

'Saya berasa sangat patah hati,' kata Nessa.

'Oh awak tak sangka kawan geng banger awak kena tembak?' tanya David. “Mungkin kerana dia mahu presidennya sendiri ditembak dan meramalkan ia akan berlaku…”

Selepas rakaman itu, Jenelle membuka laman Instagramnya, di mana dia memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa dia telah mengalami masalah semasa penggambaran dan seolah-olah menyelar penerbitnya kerana membelakangkannya dan memperlakukannya seperti boneka.

'Selepas pertemuan semula yang penuh tekanan ini, saya telah melalui pemerasan,' tulisnya. “Untuk mempercayai seluruh kumpulan orang selama bertahun-tahun kemudian mereka membelakangi anda dan memperlakukan anda seperti boneka adalah tidak terkata. Keluarga adalah segala-galanya yang saya perlukan untuk melalui masa-masa sukar saya dan saya benar-benar #diberkati untuk apa yang saya miliki hari ini. Tidak mengambil banyak gambar tetapi sangat gembira ibu saya ada di sisi saya untuk mempertahankan segala-galanya. Tolong jangan biarkan sesiapa menjatuhkan anda dan menjadi kuat dalam apa sahaja yang anda lakukan.'

https://www.instagram.com/p/Bv9QE1tFn6r/

Ibu Remaja 2musim sembilan disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: NANCY RIVERA/INSTARimages.com