Kredit: Astrid Putarz/Bravo

Jennifer Aydin sedang menceritakan kisahnya selepas didedahkan bahawa dia membaling minuman di tengah-tengah pertengkaran lisan awal pagi dengan Joe dan Melissa Gorga pada hari Ahad di BravoCon .

Selepas laporan pertikaian di lobi Hotel Gansevoort dikongsi dalam talian, serta klip Jennifer membaling minumannya dan membaling cawannya, itu Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon berkongsi kenyataan panjang lebar di Kisah Instagramnya, menerangkan apa yang berlaku antara dia dan Gorgas.

“Ok- jadi saya masuk ke hotel dengan pembantu saya. Kami datang dari majlis selepas pesta BravoCon. Bill tidak masuk dengan saya kerana dia sangat letih sehingga dia tidur di dalam bilik,” Jennifer bermula pada 17 Oktober, seperti yang dilihat dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehSemua Tentang Suri Rumah Sebenarpada Instagram . “Saya perasan bahawa Joe dan Melissa berada di lobi bersama sekumpulan orang. Saya berjalan masuk, saat mata kami berkunci, saya mengalihkan pandangan.”

Menurut Jennifer, dia hanya 'menguruskan perniagaannya sendiri' sambil berjalan ke lif untuk berundur ke biliknya bersama pembantunya, Erica.

“Saya tekan butang lif. Semasa lif terbuka, Melissa menjerit 'Loser!' Saya menyuruhnya 'tutup mulut.' Dia kemudian memanggil saya [wannabe]. Saya memandangnya dan berkata dengan sangat tenang, 'Jangan mulakan satu, tidak akan jadi.' Kemudian Joe Gorga menjerit, 'Hisap itik, b-tch,'' Jennifer berkongsi, mengakui bahawa dia tidak mendengar Joe mengeluarkan kata-kata itu, tetapi dimaklumkan oleh pembantunya.“Jadi saya suruh dia tutup mulut. Kemudian, lelaki bakat mereka yang sentiasa bersama mereka, Tom Minion , dia datang ke arah saya dan berkata, ‘Anda kelas rendah dan sampah.’ Saya kemudian memberitahunya, ‘Elakkan diri daripada saya! Berhenti!’ Dan apabila dia tidak, saya membuang minuman saya, iaitu air dengan ais cair, ke mukanya dan melemparkan cawan plastik saya,” Jennifer menyambung.

Jennifer seterusnya mendedahkan bahawa Melissa dan Joe telah 'memuntahkan kata-kata kutukan dan perkara yang menghina' terhadapnya, yang dia percaya tidak akan berlaku jika dia tidak tanpa suami Bill Aydin .

'Saya bersendirian, saya terdedah, dan dia mengambil [kelebihan] itu. Saya tahu jika saya bersama Bill, dia tidak akan membuka mulutnya atau berkata sepatah kata pun. Saya rasa terancam dan diserang dan saya mempertahankan diri,” jelas Jennifer. “Adrenalin saya membuatkan saya bergegar melalui bumbung. Saya mempunyai beberapa rakaman Joe yang mengutuk saya bahawa saya sedang bekerjasama untuk menyampaikan cerita saya di sana. Ia akan keluar malam ini.'

RHONJ Jennifer Aydin Memberi Sisi Pergaduhannya Dengan Melissa dan Joe Gorga

Dalam Kisah Instagram lain, Jennifer menafikan membaling 'minuman penuh' kepada Joe.

'Ini adalah tangkapan skrin 'minuman penuh' saya iaitu air, [by the way], yang tidak dilemparkan kepada [Joe Gorga],' tulisnya.

RHONJ Jennifer Aydin Menunjukkan Foto Minuman yang Dilemparkannya ke Gorgas

Sementara itu, dalam video tambahan yang dikongsi tentang pertemuan Jennifer dengan Joe dan Melissa, Joe kedengaran menjerit, 'Diamlah, dasar jahat,' ke arahnya.

Kemudian, sebagai tindak balas, Jennifer membalas dengan beberapa siri kata-kata kotor.

“Awak pemarah! Awak Popeye sialan! Itulah awak, Popeye si pelaut. Kamu kalah. Awak keluar dari sini, sialan,” dia menjerit sambil membaling cawannya. 'Jangan cuba menguji saya.'

Di tengah-tengah pertikaian itu, Frank Catania melangkah masuk, cuba menenangkan Jennifer.

Tetapi Jennifer belum selesai, menjerit akhir, 'F-ck sekeping Neapolitan kecil itu!'

AMARAN: Video di bawah mengandungi kata-kata kotor.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.