Berita yang sangat sedih untuk dilaporkan hari ini sebagai Bobby Zarin , suami kepada bekas Suri Rumah Sebenar New York bintang Jill Zarin , telah meninggal dunia.

Bobby meninggal dunia pada hari Sabtu pada usia 71 tahun berikutan pertempuran sengit dengan kanser.

Keluarga Zarin berkongsi berita malang itu melalui satu kenyataan di laman web Jill.

“Dengan perasaan yang paling berat, kami sangat terharu untuk berkongsi berita bahawa Bobby Zarin yang dikasihi meninggal dunia dengan aman hari ini dikelilingi keluarga selepas bertarung berani dengan kanser,” kata kenyataan itu. “Tiada perkataan untuk menggambarkan betapa patah hati kami. Terima kasih, semua orang, atas semua kasih sayang dan sokongan anda semasa masa sukar ini.”

Bobby telah bertarung dengan kanser buat seketika sekarang berikutan diagnosis pertamanya dengan kanser tiroid pada Jun 2009. Ia akhirnya kembali pada musim panas 2017 dan merebak ke otaknya.Kematian Bobby berlaku hanya beberapa hari selepas pasangan itu menyambut ulang tahun ke-18 mereka awal bulan ini. Jill, 54, berkongsi kiriman manis mengenainya Instagram halaman yang berbunyi, “Selamat hari ke-18! Ulang tahun cinta dalam hidup saya Bobby Zarin. Bobby adalah lelaki paling sempurna yang saya kenal. Dia tidak pernah kehilangan apa-apa, tidak pernah melupakan apa-apa dan apabila saya fikir dia salah… dia sentiasa betul! Saya akan menyiarkan beberapa gambar sepanjang 20 tahun yang lalu... benar-benar Kisah Cinta. ”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jill Zarin (@mrsjillzarin)

Kami mengucapkan takziah kepada keluarga Zarin.

Kredit Foto: Instagram