Joe Giudice ibu, Hakim Philomena , menulis sepucuk surat kepada hakimnya dengan harapan dapat meyakinkannya untuk membenarkan anaknya tinggal di Amerika Syarikat bersama keluarganya, termasuk isterinya, Teresa Giudice , dan empat anak perempuan mereka.

Mengikuti serangkaian surat yang dihantar oleh yang Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang dan anak-anaknya, Filomena menganggap dirinya 'janda yang patah hati' ketika dia merayu kepada hakim untuk membatalkan Pengusiran Joe semakin hampir .

'Saya seorang ibu yang sangat mencari hari anak saya pulang ke rumah saya,' tulis Filomena dalam suratnya, menurut laporan dari Radar Dalam Talian pada 29 April. 'Saya kehilangan suami saya beberapa tahun lalu dan kemudian anak saya juga diambil daripada saya.'

Suami Filomena, Frank Hakim , meninggal dunia pada 2014 berikutan serangan jantung secara tiba-tiba dan Joe telah 'hancur' oleh kehilangan itu.

Menurut Filomena, dia adalah 'wanita yang sakit dengan beberapa keadaan perubatan' yang menderita 'kolesterol tinggi' dan 'tekanan darah tinggi.' Dia juga menghidap diabetes dan menghadapi 'artritis dan kemurungan yang teruk.'Filomena juga berkata dalam suratnya bahawa dia bergantung pada anaknya untuk 'sokongan mental, fizikal, kewangan dan perniagaan' dan 'tidak tahan' memikirkan Joe menjadi dihantar pulang ke Itali asalnya .

“Saya minta kamu tolong hantarkan dia pulang kepada kami supaya kami dapat meneruskan sedikit kehidupan yang kami tinggalkan bersama,” rayunya. 'Kami semua menunggu kepulangannya untuk menceriakan hidup kami semula dan membina asas [keluarga] kami semula kerana beberapa tahun kebelakangan ini adalah tempat yang sangat gelap bagi kami semua.'

Dalam yang lain Radar Dalam Talian laporan, telah didedahkan bahawa reaksi Teresa terhadap berita tentang Kelewatan pengusiran Joe telah ditangkap pada kamera untuk musim akan datangSuri Rumah Sebenar New Jersey.

'Teresa sedang membuat penggambaran dan mempunyai krew Bravo apabila dia mengetahui tentang kelewatan pengusiran Joe,' kongsi orang dalam produksi. 'Ia adalah kegilaan dan dia sangat gembira.'

Selepas rayuan pengusiran Joe adalah dinafikan awal bulan ini , Joe dan peguamnya memfailkan usul lain dengan harapan dapat mengelak pengusiran dan pada 25 April, seorang kerani bersetuju untuk menangguhkan pengusiran.

'Teresa tidak percaya bahawa Joe sebenarnya akhirnya mendapat rehat dalam kesnya. Ia hanya mendapati bahawa kamera berlaku untuk segala-galanya,' tambah sumber itu.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan di Bravo TV hujung tahun ini.

Kredit Foto: Curtis Means/ACE/INFphoto/Instarimages, Bravo TV