Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Joe Gorga menghadiri pembukaan restoran Marble minggu lalu di New York City dan semasa bash, dia membuka tentang cabaran televisyen realiti.

Bersama abang ipar, Joe Hakim menghadapi pertempuran dengan kemurungan kerana pengusirannya semakin hampir , Gorga, suami kepada Melissa Gorga dan abang kepada Teresa Giudice , bercakap dengan sosialit Cherie Corso tentang menjadi sebahagian daripada Suri Rumah Sejati francais.

“Bergembiralah anda tiada dalam rancangan itu. Ia banyak — saya rasa seperti saya hamil sejak lapan tahun lalu,” jelasnya, menurut laporan daripada Muka surat Enam .

Seperti yang diketahui peminat siri ini, keluarga Gorga dan Giudice telah menghadapi banyak kesukaran undang-undang sejak mereka mula-mula muncul di rancangan itu dan baru-baru ini, selepas menyelesaikan 41 bulan penjara untuk tuduhan penipuan bank dan wayar, Giudice telah ditahan oleh ICE .

Walaupun tempoh penjara Giudice selesai, dia dijangka kekal di pusat tahanan imigresen sehingga hakim membuat keputusan muktamad atas permintaannya untuk kekal di negara ini bersama keluarganya . Sementara itu, Giudice terus terlepas detik-detik penting dalam kehidupan anak-anaknya, termasuk anak perempuannya yang berusia 18 tahun. Sudah Hakim 's akan datang tamat pengajian dari sekolah menengah.“Dia benar-benar sedih dan tertekan kerana dia merindui detik-detik penting bersama anak-anaknya dan dia tidak mahu lagi untuk keluar daripada situasi yang dihadapinya dengan semua isu pengusiran yang sedang dihadapinya dan sebaliknya kembali ke kehidupan normalnya, ” kata sumber Kehidupan Hollywood pada 26 Mei. 'Beliau telah belajar banyak daripada pengalaman pahit ini dan pastinya memastikan bahawa dia menghormati keluarga dengan cara yang lebih dihormati.'

'Semua yang berlaku telah benar-benar mengubah hidupnya,' jelas sumber itu. “Dia mahu keluarganya melihat yang terbaik daripada dirinya dan dia belum berada di sana dan dia tahu itu akan berubah apabila dia jauh daripada semua kekacauan ini tetapi semuanya berlaku serentak dan dia berasa sedih kerana dia tidak dapat melakukannya. keluar dari keseronokan semasa ini. Teresa merasakan tekanan yang sama. Mereka berdua tidak sabar menunggu hari yang lebih cerah.'

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Fernando Lucena/startraksphoto.com