John Sessa sedang menembak balik Kyle Richards ' tuntut itu Lisa Vanderpump sediakan adegan untuk mendedahkan drama Puppy Gate berikutan episod malam Selasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim sembilan perjumpaan semula .

Selepas Kyle pergi a Twitter mengecam peristiwa musim sembilan dan mencadangkan bahawa Lisa adalah sebahagian daripada a Vanderpump Dogs ditubuhkan , John membalas dalam siri tweetnya sendiri. Salah satu tweet ini termasuk e-mel dari tempat perlindungan di mana Dorit Kemsley Bekas anjing telah dibuang, dan satu lagi termasuk e-mel daripada pengeluar RHOBH. Dia kemudian memanggil Kyle kerana berkongsi maklumat salah tentang dasar tempat perlindungan itu.

'Jangan putar belit ini & cipta naratif anda sendiri,' John menuntut dalam tweet pertamanya, yang datang selepas Kyle berkata dia tahu betul-betul 'apa yang sedang berlaku' apabila dia dijemput ke Vanderpump Dogs untuk membuat penggambaran episod perdana .

'Ini adalah Perjanjian Lokasi untuk tempat kejadian [VanderpumpDogs],' John meneruskan. “Ia diminta oleh produksi pada 25/7 SEBELUM anjing itu dibuang (pada 29/7) & sepatutnya menjadi adegan antara kamu dan [ Teddi Mellencamp ] dandanan anjing anda pada 8/2)!”

Dalam e-mel pertama, John dilihat berhubungan dengan seseorang yang menghantar e-mel kepadanya pada 25 Julai tahun lalu tentang penggambaran di Vanderpump Dogs. Kemudian, dalam e-mel kedua, ia disahkan bahawa Lucy telah diturunkan di Pusat Perlindungan Haiwan Pantai Newport pada 29 Julai, empat hari kemudian.

John Sessa memberikan bukti Lisa Vanderpump tidak menyediakan adegan dengan Kyle Richards dan Teddi di Vanderpump Dogs

Dalam e-mel ketiga, jadual pengeluaran untuk Vanderpump Dogs telah disahkan.

John Sessa memberikan bukti Lisa Vanderpump tidak menyediakan adegan dengan Kyle Richards dan Teddi di Vanderpump Dogs 3

Dalam tweet kedua, John membalas kiriman lain yang dikongsi Kyle di mana dia mencadangkan bahawa Dorit mungkin memilih untuk menghantar semula anjingnya, daripada mengembalikannya, ke elakkan daripada membayar yuran pemulangan $5,000 .

“Dorit membuat kesilapan. Dia sepatutnya menukar anjing itu semula menjadi Anjing Vanderpump. Tidak ada yang mempertikaikan itu. Mungkin polisi pemulangan $5,000 yang membuatkan Dorit berfikir mencari rumah yang baik untuk Lucy sendiri adalah pilihan yang lebih baik,” dia mengesyaki.

Tetapi menurut John, tidak ada bayaran pulangan $5,000. Sebaliknya, terdapat penalti $5,000 bagi mereka yang gagal memulangkan haiwan ke pusat.

'Sungguh luar biasa bahawa selepas 1 tahun jalan cerita ini anda masih nampaknya tidak memahami faktanya,' John membalas tembakan ke arah Kyle. “Ini bukan “polisi pemulangan $5k”, tetapi DENDA $5k jika anda TIDAK memulangkan anjing itu kepada kami – ini untuk menghalang anjing itu daripada berada di rumah yang tidak dikasihi (atau tempat perlindungan membunuh) #PleaseEducateYourself.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan berakhir pada hari Selasa depan, 30 Julai pada pukul 9 malam. di TV Bravo.