Jen Shah Tarikh hukuman telah dipindahkan lagi.

Sementara Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake ahli pelakon dijangka hadir ke mahkamah pada 15 Disember untuk dijatuhkan hukuman jenayah penipuan , yang dia mengaku bersalah pada Julai selepas mengekalkan dia tidak bersalah Selama lebih setahun, dia kini akan dapat menikmati percutian bersama keluarga, termasuk suami Sharrieff 'Jurulatih' Shah , sebelum mengetahui nasibnya.

“Peguam undang-undang Jen Shah telah meminta tarikh hukuman baharu pada 6 Januari 2023 dan Hakim Stein telah meluluskan permintaan itu!” yangSuri rumah SLCdi Instagram dikongsi dengan pengikut mereka pada 23 November. 'Tarikh hukuman sebelumnya dijadualkan pada 15 Disember 2022.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Real Housewives of SLC (@housewivesofslc)Dalam mesej yang disertakan ditulis kepada Hakim Sidney H. Stein , peguam Jen, Priya Choudhary , menulis perkara berikut:

Dalam catatan lain daripadaDoket Bravodi Instagram, perjanjian itu dijelaskan lagi.

“Hakim memasukkan tarikh perbicaraan baharu yang diminta Jen Shah dan melaraskan tarikh akhir penghujahan hukuman. Kami tidak tahu kenapa, boleh jadi hari cuti, boleh jadi pertemuan semula…?” mereka tertanya-tanya, bersama dengan senarai tarikh, termasuk 16 Disember, apabila penyerahan Jen perlu dibuat, dan tarikh penyerahan kerajaan pada 23 Disember.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Bravo Docket (@thebravodocket)

Peguam Ronald Richards , yang sebelum ini mengusahakan kes terhadap Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Erika Jayne dan suaminya yang terasing , Thomas Girardi , turut mengambil berat tentang pergerakan pendengaran hukuman Jen.

“Jen Shah baru tergerak untuk meneruskan hukumannya. Dia tidak mahu pergi ke penjara tanpa satu majlis terakhir bersama Shahstan!” dia menulis. “Dia pertama kali memilih tarikh minggu Kesyukuran, kemudian memindahkannya ke 15 Disember, sekarang kita tunggu sehingga selepas 1 hari ini. Kerajaan bersetuju.”

“Shah-mengerikan!” tambahnya, sinis kami pasti.

SebagaiROSLCpeminat mungkin tahu, ini adalah kali kedua perbicaraan hukuman Jen telah dipindahkan. Sebelum ini, tarikh mahkamah telah dipindahkan dari 18 November hingga 12 Disember kerana 'konflik penjadualan di pihak beberapa ahli pasukan Kerajaan,' setiap Halaman Enam.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.