Ambyr Childers ' permintaan untuk keganasan rumah tangga perintah larangan terhadap bekas suami Randall Emmett telah dinafikan di mahkamah pada hari Selasa.

Sebagai Peraturan Vanderpump bintang Lala Kent berkongsi gambar wajahnya yang lebam dan berdarah selepas menjalani prosedur kosmetik, hakim memutuskan bahawa permintaan aktres itu, yang telah dinafikan buat sementara waktu selepas pemfailannya pada bulan Oktober, harus ditolak.

Dalam dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Muka surat Enam pada 21 Disember, ia telah diperhatikan bahawa kerana peguam e-mel Ben Valencia telah menulis kepada Randall, iaitu Ambyr dikatakan 'mengancam' dan meninggalkannya dalam 'ketakutan yang sah untuk keselamatan dan kesejahteraan [dia],' termasuk dalam kategori 'komunikasi sulit peguam-klien', buktinya 'tidak boleh diterima' di mahkamah.

“Bilakah anda akan mendapatkan wang sebenar bersama-sama supaya kita boleh mengeluarkan kekecohan ini untuk selama-lamanya. Ini tidak baik untuk gadis anda,” Ben dikatakan menulis kepada Randall dalam e-mel, yang 'secara tidak sengaja' dimajukan kepada Ambyr.

Ambyr dan Randall, yang berkongsi dua anak perempuan , London, 12, dan Rylee, 9, mengikat tali pertunangan pada 2009 dan berpisah pada 2015, walaupun perceraian mereka tidak dimuktamadkan sehingga 2017 — selepas Randall mula berkencan dengan Lala.

Sebagai tindak balas kepada permintaan perintah sekatan Ambyr yang dibuang, Randall memberitahu Halaman Enam, 'Keutamaan saya sentiasa dan akan terus menjadi anak saya.'

Dalam berita lain, Lala mengambil kisah Instagramnya pada hari Selasa, di mana dia berkongsi foto pemulihannya selepas mendapat suntikan fibrin (PRF) kaya platelet, yang menggunakan darah sendiri untuk menggalakkan rangsangan sel stem, dan jarum mikro. prosedur, yang bertujuan untuk menggebukan kulit.

'Hari ini adalah hari terakhir bekerja, saya mempunyai masa henti (prosedur ini tidak banyak), jadi saya mendapat PRF + jarum mikro,' tulis Lala di Instagram Storynya pada hari Selasa, melalui tangkapan skrin yang dikongsi oleh Muka surat Enam . 'Mereka mengambil darah anda, memisahkan platelet, kemudian meletakkan platelet pada kulit kita dan memasukkannya ke dalam jarum mikro. Alasannya: membantu dengan parut, tekstur kulit, gebu, senarai manfaat diteruskan.'

Menurut Lala, ini adalah kali pertama dia menjalani prosedur itu sejak sebelum wabak itu.

“Saya juga menyuruh mereka menyuntik baki platelet di bawah mata saya. Saya suka melakukan itu lebih daripada menyuntik pengisi ke dalam palung air mata. Saya akan siarkan kemas kini!” tambahnya.

Vanderpump Peraturan Lala Kent Selepas Prosedur Kulit PRP

Tidak lama kemudian, Lala kembali ke Ceritanya, di mana dia menerangkan perbezaan antara PRF dan plasma kaya platelet (PRP), yang juga dikenali sebagai facial vampire.

'PRP mengeluarkan faktor pertumbuhan selama beberapa jam dan PRF mengeluarkannya sehingga seminggu,' jelasnya. 'PRF memutar darah anda dengan lebih perlahan untuk mengeluarkan platelet manakala PRP berada pada kelajuan yang lebih tinggi.'

Lala kemudian menjelaskan bahawa dia tidak dibenarkan mencuci kulitnya selama '12-24 jam.'

Vanderpump Peraturan Lala Kent tentang Perbezaan Antara PRP dan PRF

Peraturan Vanderpumpmusim 10 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.