Akaun bank kepunyaan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Dorit Kemsley baru sahaja dibekukan.

Menurut laporan baru, akaun Dorit, yang juga disenaraikan di bawah nama suaminya, Paul 'PK' Kemsley , tidak lagi tersedia untuknya atau PK kerana perkara yang berterusan $1.2 juta saman PK sedang hadapi daripada seorang lelaki bernama Nicos Kirzis .

Pada 10 Julai, Letupan berkongsi berita itu dengan pembaca, mengesahkan bahawa Dorit dan PK tidak akan dapat menyentuh akaun tersebut sehingga keputusan muktamad dibuat berhubung sama ada mereka akan dibenarkan menyimpan dana atau sama ada wang dalam akaun akan diserahkan kepada Nicos untuk membayar hutangnya yang tertunggak.

Seperti yang dijelaskan oleh outlet itu, Nicos telah cuba merampas dana pasangan itu, yang terletak dalam akaun City National Bank. Nicos mendakwa bahawa walaupun PK telah membuat pembayaran baru-baru ini sebanyak $250,000, dia masih berhutang kepadanya $1,235,573. Bayaran sekali sahaja itu, kata Nicos, hanya menampung faedah pinjaman itu, yang pada mulanya dikeluarkan pada 2011.

Jumlah dalam akaun bank Dorit dikatakan $29,634. Dan menurut Nicos, Dorit cuba menghalangnya daripada mengambil wang dalam akaun City National Bank selepas dia cuba menghiasnya. Walaupun akaun itu di bawah kedua-dua nama Dorit dan PK, Dorit telah mendakwa wang itu bukan milik PK.Walaupun Dorit menegaskan bahawa suaminya tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan wang dalam akaun itu, Nicos berhujah bahawa dia tidak memberikan sebarang bukti untuk menyokong kenyataan itu. Akhirnya, dia diperintahkan untuk menyerahkan rekod kewangannya di mahkamah.

Pasangan itu akan kembali ke mahkamah pada September untuk menangani kemungkinan rampasan akaun itu.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills' perjumpaan musim sembilan mula disiarkan pada hari Selasa, 16 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Vince Flores/Startraksphoto.com