The Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Shannon Beador telah memperoleh satu lagi kemenangan dalam perjuangan undang-undangnya terhadapnya Jim Bellino .

Hampir setahun selepas Jim pada asalnya memfailkan tuntutan mahkamah terhadap Shannon dan Hakim Tamra kerana fitnah, seorang hakim telah memerintahkan dia membayar yuran guamannya.

Bekas pelakon RHOC itu meminta ganti rugi $1 juta dalam saman fitnah, yang dilancarkan komen yang Tamra dan Shannon buat semasa wawancara podcast musim panas lalu. Tamra dan Shannon dipersoalkan sama ada Jim penceraian kepada bekas isteri sekarang Alexis Bellino adalah nyata. Shannon menyatakan dia telah mendengar perniagaan trampolinnya melumpuhkan pelanggan.

Hakim bersetuju untuk menolak Shannon daripada tuntutan mahkamah selepas dia berjaya mempertahankan dirinya. Dia kemudian meminta itu Jim menanggung semua yuran guamannya kerana dia telah menghabiskan banyak wang untuk melawan tuntutannya.

TEMUI TEMAN LELAKI BARU ALEXIS BELLINO!Letupan melaporkan bahawa hakim berpihak kepada Shannon. Walaupun hakim tidak memberikannya $220,000 yang dia minta, dia telah diberikan $137,000 yang Jim perlu bayar. Jim sebelum ini membantah jumlah $220,000 itu.

Walaupun kes Shannon nampaknya telah selesai, Tamra masih disaman oleh Jim kerana hakim tidak menolak kes terhadapnya. Jika dia kalah, dia mungkin akan mendapat $1 juta. Bekas isteri Jim, Alexis tidak terlibat dalam drama undang-undang.

Bagi Shannon, dia juga mendapat penyelesaian kewangan dalam perceraiannya David Beador awal tahun ini. Dia berlalu pergi dengan a $1.4 juta sekali gus dan $10,000 dalam sokongan bulanan.

Foto Kredit: Kredit: ZUMA Press, Inc./Alamy Stock Photo, Tony DiMaio/startraksphoto.com