The Suri Rumah Sejati New York City bintang luann delesseps telah mendapat rehat bertuah pagi ini.

Awal hari ini, seorang hakim mengarahkannya ke dalam tahanan semasa penampilannya di mahkamah kerana melanggar percubaannya, kerana meminum alkohol dan terlepas mesyuarat AA . Bagaimanapun, menurut laporan terkini, hakim yang sama mengarahkan dia dibebaskan.

Menurut dokumen mahkamah, Luann mengaku melanggar tempoh percubaannya kepada hakim dan sebagai balasan, dia memilih untuk mengembalikan semula syarat percubaannya, dengan syarat tambahan, sebagai ganti menghantarnya kembali ke penjara.

Letupan melaporkan bahawa sebagai tambahan kepada syarat percubaan asal Luann, dia kini juga mesti menjalani sesi kaunseling telefon mingguan dan sesi psikiatri peribadi bulanan. Dia juga dikehendaki mempunyai alat pernafasan di dalam keretanya dan diarahkan untuk mengambil ubat untuk merawat ketagihan alkoholnya.

Pada bulan lepas pegawai percubaan Luann memfailkan kertas mahkamah mendedahkan bintang RHONY itu gagal dalam ujian alkohol , dan menolak tawaran untuk kembali ke pemulihan selama 30 hari atau memakai gelang buku lali pemantauan alkohol. Dia didakwa mengaku kepada pegawai percubaannya bahawa dia telah memakan dua mimosa selepas persembahan kabaret di Chicago

Dan semasa mahkamah pagi ini, hakim Palm Beach menjerit ke arah Luann dan mengarahkan dia digari ketika dia cuba menghujahkan kesnya. Nasib baik bagi Luann, tempoh tahanannya adalah singkat kerana hakim telah berubah hati selepas peguamnya menghujahkan kesnya bagi pihaknya.

Luann pada asalnya diletakkan dalam percubaan tahun lepas selepas dia ditangkap pada Disember 2017 kerana menyerang seorang pegawai polis semasa berada di Florida.

Luann juga memecah kesunyian dalam satu kenyataan yang dikeluarkan kepada ORANG .

'Laporan ini adalah palsu,' katanya, menangani laporan awal yang dikeluarkan pagi ini. “Saya gembira hakim memahami sebaik sahaja mengetahui bukti yang diberikan dan saya kemudian dibebaskan. Saya kini tidak sabar untuk melengkapkan baki beberapa bulan percubaan saya. Saya mahu meletakkan ini di belakang saya dan meneruskan hidup saya.”

Hukuman Luann Adalah

  • Keadilan yang Adil
  • Keadilan Celeb

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

Percubaan beliau masih dijadualkan berakhir pada 28 Ogos.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com