Ketegangan tinggi semasa hari ketiga Bethenny Frankel dan Jason Hoppy 's perbicaraan jagaan atas anak perempuan mereka yang berusia sembilan tahun, Bryn. Malah, ada jeritan dan air mata sepanjang.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar New York City bintang mengalami ledakan emosi Jason yang dikatakan 'penyiksaan' kerana dia kecewa apabila memikirkan bekas isterinya diijabkabulkan hak penjagaan penuh anak mereka .

Pada 15 Mei, Radar Dalam Talian berkongsi butiran mengenai penampilan terbaru Bethenny dan Jason di mahkamah, yang menampilkan Jason mengambil pendirian dan menjawab soalan daripada peguamnya, Robert Wallack , tentang kehadiran Bryn ke sekolah dan gagal perkahwinan dengan Bethenny.

Bercakap mengenai persekolahan Bryn, Jason mendedahkan bahawa anak perempuannya tidak hadir dari sekolah lapan hari tahun ini, enam daripadanya berlaku pada jam tangan Bethenny, dan tahun lepas, dia terlepas 16 hari, termasuk 15 tidak hadir sepanjang masa yang dia habiskan bersama ibunya.

Mengenai perkahwinannya, Jason berkata perkara antara dia dan Bethenny menjadi lebih buruk pada 2012 selepas pelancaran Skinnygirl.'Sebelum perjanjian itu, kami berada pada kedudukan yang sama...kami adalah satu pasukan dan perkongsian,' kata Jason. “Kemudian perjanjian itu berlaku, dan ia seolah-olah saya berada di bawahnya. Dia mendapat banyak wang dalam perjanjian itu, dan pekerjaan saya tidak bermakna.”

'Ia bukan lagi perkongsian,' tambahnya. 'Dan apa sahaja yang saya akan lakukan tidak cukup baik.'

Jason terus mengatakan bahawa bekas isterinya bercakap secara terbuka tentang perkahwinan mereka kepada akhbar, yang membuatnya 'berang'.

Pada ketika itu dalam perbicaraan, Bethenny mula menangis teresak-esak di mahkamah dan menjerit, “Kamu menyeksa saya. Awak seksa saya,” pinta Hakim Michael Katz untuk mendiamkan dia.

'Cik. Frankel ini adalah keterangan Encik Hoppy,” kata hakim.

Berikutan ledakan itu, hakim mengarahkan Bethenny dan Jason berehat dan sementara menunggu untuk menyambung perbicaraan di lobi, Bethenny kedengaran memberitahu teman lelaki dia , Paul Bernon , bahawa Jason 'berbohong.'

'Dia menyeksa saya,' dakwanya.

Semasa satu lagi perbicaraan, melalui laporan kedua daripada Radar Dalam Talian , Jason menyerbu anak perempuan Bryn, melabelkan kanak-kanak itu 'yakin' dan 'sangat gembira.'

'Dia sangat mengagumkan,' dia berkongsi.

Apabila ditanya bagaimana perasaannya jika Bethenny diijabkabulkan meminta hak penjagaan penuh , Jason berkata dia akan 'patah hati' apabila dia menangis teresak-esak. Dia juga berkata kehidupan Bryn akan mengalami 'perubahan sepenuhnya' jika perjanjian penjagaan mereka diubah.

“Apa maksud Bryn bagi awak?” tanya peguamnya.

“Semuanya. Semuanya. Saya tidak percaya bahawa kita berada di sini,” katanya dalam linangan air mata.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: PapJuice/INFphoto.com, Freddie Baez/startraksphoto.com