Suri Rumah Sebenar Orange County orang baru, Gina Kirschenheiter , gagal hadir ke perbicaraan mahkamahnya berkenaan a perintah larangan terhadap suaminya yang berpisah, Matthew Kirschenheiter , pada hari Selasa.

Gina, 35, pada mulanya memfailkan perintah sekatan sementara selepas Matt didakwa menyerangnya dan mengancam untuk membunuhnya kembali pada bulan Jun. Dan semasa perbicaraan semalam, seorang hakim menegur peguam bintang RHOC itu selepas dia terlepas tarikh mahkamah.

Walau bagaimanapun, OKEY! Majalah melaporkan bahawa ibu kepada tiga anak itu mempunyai alasan yang sah mengapa dia melangkau keluar pada perbicaraan Mahkamah Tinggi Orange County.

'Sebab mengapa Gina tidak hadir adalah kerana dia mendapat tanggapan bahawa mereka bersetuju untuk meneruskan tarikh mengenai isu perintah perlindungan,' jelasnya. Tracey Lundquist , peguam Gina. Matt, bagaimanapun, turut hadir.

Akibatnya, perintah sekatan Gina telah dilanjutkan sehingga 14 Ogos, hari mereka berdua akan kembali ke mahkamah. Menurut laporan itu, Gina akan meminta perintah sekatan kekal selama lima tahun. Pada masa itu, Matt akan terus dibenarkan melawat diawasi bersama tiga anak mereka.

Tetapi peguam Matt, Haylee Rosen , kata bapa kepada tiga anak itu “lebih suka mengadakan lawatan tanpa pengawasan.” Peguam menyatakan bahawa sejak Gina di New York bersama anak-anak , Matt ingin melawat kanak-kanak yang tidak dipantau di sana. Tiada pengaturan rasmi telah dibuat, walaupun.

“Anak guam saya tidak pernah ditahan, apatah lagi disabitkan kesalahan. Dia tidak mempunyai DUI. Saya rasa ibu tidak mempunyai lesen memandu lagi. Dia seorang bapa yang hebat dan setia kepada anak-anaknya, sama ada di sini di California atau New York,' sambung peguam Matt.

Bapa yang setia atau tidak, perbicaraan mahkamah bukanlah satu-satunya perkara yang perlu dirisaukan oleh Matt hari ini. Selepas penahanannya, suami RHOC yang terasing itu dilaporkan telah dipecat daripada kerjanya di firma pengurusan pelaburan, PIMCO, menurut Radar Dalam Talian .

Sebuah sumber di sana mendedahkan bahawa Matthew 'hancur dan tidak tahu bagaimana dia akan menyediakan untuk keluarganya.' Jika anda ingat, sebab Matt tidak muncul di RHOC tahun lepas, semasa musim pertama Gina, dilaporkan kerana pekerjaan tidak akan membenarkannya .

Antara perintah larangan dan isu undang-undangnya sendiri yang terdiri daripada DUI baru-baru ini , Gina pasti mempunyai banyak di dalam pinggannya. Dan kita mungkin akan melihat banyak perkara itu dimainkan pada musim persembahan yang akan datang.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana pada hari Selasa, 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto, Instagram