Seorang hakim North Carolina dilaporkan telah meluluskan permintaan Perkhidmatan Perlindungan Kanak-kanak (CPS) untuk dimiliki Jenelle Evans dan David Eason Anak perempuannya, Ensley, dan anak perempuan David, Maryssa, diambil dari rumah mereka Daud membunuh anjing keluarga mereka .

Menurut laporan baru, hakim menandatangani permintaan untuk mengambil Ensley dan Maryssa pada hari Isnin dan juga menandatangani dokumen lain untuk membenarkan bekas Ibu Remaja 2 anak tengah bintang, Kaiser, untuk tinggal bersama ayahnya , Nathan Griffith , sehingga siasatan terhadap Pembunuhan Daud terhadap anjing mereka selesai.

“Jenelle dan David mendengar tentang perintah itu ditandatangani,” Kumpulan Realiti Ashley didedahkan kepada pembaca pada 14 Mei, sambil menambah bahawa Ensley dan Maryssa kedua-duanya dalam jagaan mereka.

Manakala a TMZ laporan menyatakan bahawa CPS merancang untuk membawa Ensley ke rumah ibu Jenelle, Barbara Evans , yang mempunyai hak penjagaan penuh anak sulung bekas bintang realiti itu, Jace, The Ashley mengesahkan Ensley belum lagi bersama Barbara dan turut mendedahkan Maryssa belum ditempatkan bersama keluarga David.

Terdapat juga soalan dan kekeliruan mengenai situasi jagaan Maryssa, dan menurut Ashley , David kini mempunyai hak penjagaan penuh ke atas anak perempuannya yang berusia 11 tahun, yang ibunya adalah bekas David Whitney Johnson . David dilaporkan telah diberikan hak penjagaan sah ke atas anak perempuannya pada tahun 2017, dengan ibunya mendapat lawatan selagi dia mematuhi peraturan tertentu yang ditetapkan mengenai penggunaan dadah dan alkohol.Walaupun beberapa khabar angin mencadangkan bahawa Jenelle dan David, yang telah kedua-duanya telah dipecat daripadaIbu Remaja 2 , 'dalam pelarian' dari CPS selepas mengetahui permintaan yang ditandatangani hakim, The Ashley memberitahu pembaca mereka sudah pulang ke rumah pada malam Selasa. Bagi anak perempuan mereka pula, tidak diketahui keberadaan mereka.

Menurut laporan TMZ, CPS sedang cuba mencari Jenelle, David, dan Ensley tetapi takut untuk memasuki harta mereka kerana David berterusan tingkah laku yang tidak menentu dan berbahaya . Outlet itu juga mengatakan bahawa anak Jenelle, Jace, pernah memerintahkan untuk menjauhi dia dan rumah Daud .

Ibu Remaja 2musim 9A disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: Instagram