Ibu Remaja 2 bintang Kailyn Lowry tidak asing lagi berkongsi pendapatnya di Twitter dan hujung minggu ini tidak berbeza. Semalam, Kailyn memutuskan untuk meluahkan kekecewaannya terhadapnyaIbu Remaja 2penerbit, yang dia dakwa mahu dia berbogel untuk akhir musim.

Dia memulakan kata-kata kasarnya di Twitter, menjelaskan bahawa dia telah membuat pilihan yang buruk dalam hidupnya tetapi dia mengubah segala-galanya sekarang.

“Saya sedang menyatukan diri saya. Memulakan syarikat saya. Miliki rumah, bina rumah lain,” tulisnya di Twitter.

Dan ketika itulah dia membidas penerbit MTV, yang dia dakwa tidak berpuas hati dengan apa yang mereka dapat untuk akhir musim mereka. Kailyn mendakwa mereka mahu dia menanggalkan pakaian untuk penggambaran boudoir.

Kailyn Lowry Letupan PengeluarKailyn Lowry Meletupkan Pengeluar di Twitter

Kailyn juga mempersoalkan sama ada dia hanya dihargai jika dia berbogel untuk televisyen.

Jika anda keliru, maka izinkan kami menjelaskan. Pada 14 Mac 2019, Kailyn menyiarkan beberapa foto dirinya dari sesi pemotretan gaya boudoir. Dalam kapsyen Instagramnya, Lowry mendedahkan bahawa dia berusia 27 tahun dan merasakan dirinya sendiri. Ada kemungkinan dia tidak memasukkan MTV dalam penggambaran, dan mereka mahukan sesuatu seperti itu untuk akhir musim.

Kailyn Lowry berbogel

Tetapi kata-kata kasarnya tidak berakhir dengan penggambaran boudoir. Kailyn kemudian mendakwa bahawa dia tidak akan pernah duduk di atas sofa dan membanting bapa anak-anaknya seperti yang dia lakukan untuk persembahan itu.

'Saya tidak pernah duduk di sofa saya & bercakap tentang ayah bayi saya seperti yang saya lakukan apabila MTV bertanya. Saya rasa seperti itu satu pukulan di muka, 'katanya.

Kailyn merujuk Jo Rivera, Javi Marroquin , dan chris lopez – bapa kepada Isaac, Lincoln, dan Lux masing-masing.

Rentetan Twitter Kailyn Lowry

Pada musim semasa iniIbu Remaja 2, Kailyn menyelar Jo kerana meminta lebih banyak nafkah anak, mengatakan dia hanya mencari hari gaji. Dia kemudiannya akan mengakui itu dia membayar baliknya untuk setahun penuh dia minta.

Twitter Kailyn Lowry

Kailyn akan mengakhiri kata-kata kasar Twitternya dengan mengatakan bahawa walaupun drama memang laku, cerita positif mempunyai lebih banyak peluang. Dia juga bertanya kepada peminatnya bila dia boleh berhenti digambarkan sebagai ibu bayi yang pahit.

Kailyn Lowry membebel

Ini bukan kali pertama Kailyn memanggil MTV. Kembali pada Oktober 2018, Kailyn menyelar MTV kerana berbohong . Dia juga menyalahkan rancangan itu kerana merosakkan perkahwinannya dengan Javi.

Ibu Remaja 2disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: NANCY RIVERA/INSTARimages.com