Siapa yang boleh melupakan pertemuan semula musim lalu Suri Rumah Sebenar Atlanta? Apabila segala-galanya terbongkar dan semua kebohongan itu sendiri mengaku Belle Selatan - Taman Phaedra telah mengada-adakan mengenai bekas BFFnya dengan bantuan Porsha Williams terserlah. Baiklah Kandi Burruss tidak bersedia untuk melupakan atau memaafkan Porsha. Dan saya tidak menyalahkannya sedikit pun.

Drama itu bermula musim lalu apabila Porsha secara palsu menuduh Kandi merancang untuk dadah dan menyerangnya secara seksual. Pembohongan itu akhirnya terbongkar semasa perjumpaan semula apabila Porsha mendedahkan Phaedra adalah orang yang memberitahunya maklumat itu.

Kemungkinan besar perkara tidak akan sama untuk Porsha dan Kandi yang pernah berkawan. Jika anda ingat, Porsha juga merenung dalam drama Kandi, 'A Mother's Love'. Maju ke sekarang dan tiada apa yang berubah antara keduanya sejak pertemuan semula kerana Kandi lebih berhati-hati walaupun sesetengah orang berpendapat Kandi perlu memaafkan dan meneruskan. Dia telah bergerak dengan baik hanya tanpa Porsha.

Pada musim baru, Kandi pada dasarnya mengabaikan Porsha seperti dia tidak wujud walaupun dia cuba untuk membuat perubahan. Mungkin masa akan menyembuhkan luka ini, saya rasa kita akan lihat.

Kandi bagaimanapun telah mengambil masa untuk bertindak balas kepada pembenci yang menganggap dia terlalu bertindak balas dan perlu mengatasinya. Baru-baru ini, Kandi membuka laman Instagramnya untuk berkata, 'Tinggalkan saya sendiri'. Dia kemudian menyiarkan pendapat peminat yang pada dasarnya menyatakan bahawa walaupun Kandi mungkin telah memaafkan Porsha, dia pastinya tidak mahu hubungan dengannya.ADAKAH PHAEDRA PARKS MEMINTA PENGELUAR RHOA UNTUK KERJANYA KEMBALI?

Kandi menulis, 'Anda tidak boleh menuduh seseorang secara palsu cuba dadah & mengambil kesempatan ke atas anda di depan kamera dengan tujuan memfitnah mereka & fikir ia akan baik-baik saja sebulan kemudian. Saya masih berurusan dengan troll yang telah mengambil apa yang dia katakan & menjalankannya walaupun kebenaran telah diketahui bahawa ia adalah pembohongan. Berhenti meletakkan garis masa apabila saya sepatutnya memaafkan dan melupakan.'

Tangkapan skrin siaran Kandi ada di bawah melaluinya Facebook

tangkapan skrin kandi

Jadi apa yang Porsha katakan tentang semua ini? Pada mulanya bintang negara Dish berharap dia dan Kandi dapat meletakkan drama itu di belakang mereka. Kini dia akhirnya menyedari bahawa ia tidak akan berlaku dalam masa terdekat sekurang-kurangnya pada musim 10. Menurut Porsha, 'Dia datang ke musim ini hanya mahu bergerak ke hadapan, sudah tentu. Saya sudah meminta maaf pada masa ini apabila segala-galanya telah didedahkan pada pertemuan semula yang lalu. Dan kemudian saya datang ke musim ini untuk memastikan dia benar-benar mengetahuinya semula dengan ikhlas daripada saya.”

Sejak musim bermula, Porsha tidak terlalu gembira dengan beberapa perkara yang Kandi katakan awal musim ini tentang dirinya. Dan selepas menonton, nampaknya dia tidak lagi berminat untuk memperbaiki hubungannya dengan Kandi.

BERITAHU KAMI – HARUSKAH KANDI MEMAAFKAN DAN LUPA? ATAU ADAKAH DIA BERHAK UNTUK KESALAHAN?