Kandi Burruss nampaknya terperangkap di tengah-tengah beberapa drama yang melibatkan hubungan antara Porsha Williams dan tunang barunya, Dennis McKinley , di tengah-tengah Suri Rumah Sebenar Atlanta musim ke-11.

Menjelang tayangan perdana malam Ahad, Kandi bercakap tentang ketegangan pada skrin antara dia dan Porsha dan mendedahkan jika Masukkan Moore akan membuat kemunculan pada musim RHOA ini.

Tetapi pertama, Kandi menangani treler yang dikeluarkan baru-baru ini untuk musim baru, yang sesetengahnya rasa kurang bersemangat.

'Saya rasa mereka cuba menyimpan banyak untuk peminat,' katanya Hiburan Malam ini . 'Kerana saya tahu ia adalah lebih banyak perkara menarik yang berlaku yang saya rasa, OK. Nah, mungkin mereka tidak mahu memberikan semuanya kepada anda dalam treler.'

'Maksud saya, apabila saya memberitahu anda banyak perkara yang berlaku walaupun selepas mereka mengeluarkan treler, kerana anda tahu kami masih merakam,' Kandi menyambung. “Banyak yang berlaku dalam masa dua minggu lepas, okay?”Antara peristiwa yang berlaku sejak beberapa minggu lalu ialah Eva Marcille 's perkahwinan , parti mendedahkan jantina Porsha, dan parti bertema penjara seks yang dilemparkan oleh Kandi.

Apabila ditanya tentang bekas bintang bersamanya Kenya, yang hanya melahirkan kepada bayi perempuan awal hari ini, Kandi mengesahkan Kenya akan membuat kemunculan pada satu ketika semasa RHOA musim 11. Pengesahan ini dibuat selepas Kenya baru-baru ini penggambaran dikesan dengan pelakon semasa acara yang dilemparkan oleh Cynthia Bailey .

'Nah, dia muncul,' kata Kandi. “Dia muncul sekali, dengan permintaan saya, sudah tentu… Saya mungkin salah seorang yang paling kecewa daripada semua orang bahawa dia tidak akan bersama kami tahun ini, tetapi saya rasa ia hebat untuk dia dapat untuk menikmati kehamilannya dan tidak berulang-alik dengan orang ramai dan semua perkara itu, jadi sangat bagus untuk dia mempunyai kehamilan yang sihat.”

'Tetapi saya hanya seperti, 'Kenya, orang ramai perlu melihat anda sekurang-kurangnya sekali,'' tambahnya. 'Jadi, saya agak memulas lengannya. Dia akan ke sana.”

Mengenai potensi pulangan sepenuh masa, Kandi berkata dia ingin melihat Kenya kembali untuk musim ke-12.

'Saya rasa seperti keluarga Bravo tidak keberatan dia kembali,' Kandi menduga. “Segala sesuatu berlaku ada sebabnya. Inilah masanya dia perlu memberi tumpuan kepada bayinya dan menjadi sihat. Bagi saya, itulah sebabnya perkara berlaku seperti yang berlaku. Tetapi adakah saya rasa dia sepatutnya kembali, atau dia akan kembali? Ya!”

Apabila bercakap mengenai hubungannya dengan pelakon bersama Porsche , Kandi mendedahkan ia tidak sepenuhnya lancar mengikuti mereka perselisihan masa lalu .

'Saya akan mengatakan ia adalah roller coaster antara dia dan saya,' kata Kandi. “Saya rasa apabila musim bermula, dia dan saya… saya tidak tahu apa yang diharapkan. Anda tahu, saya tidak tahu sama ada kita akan menjadi keren, jika kita tidak.'

Kandi juga mendedahkan dia mengaku membangkitkan beberapa drama apabila dia mencetuskan spekulasi mengenai hubungan bintang Porsha dengan beau Dennis . Dalam treler musim RHOA, Kandi ditunjukkan nampaknya cuba memberi amaran kepada Porsha tentang kekasih barunya.

'Anda tahu, saya orang di Atlanta yang mengenali semua orang, semua orang mengenali saya,' katanya. “Jadi, saya tahu perkara tentang orang pentingnya, dan apabila musim mula-mula bermula, dalam fikiran saya, saya cuba memikirkan, eh... adakah saya mempunyai perbualan ini dengannya? Dengan kumpulan? 'Sebab, anda tahu, kita semua membincangkan lelaki baru semua orang di rancangan itu, lelaki baru, apa sahaja. Dan saya cuma, saya berulang-alik tentang itu dengan diri saya sendiri, kerana OK, kita sudah berada di tempat yang goyah, tetapi pada masa yang sama, ini adalah apa yang kita lakukan di rancangan itu — kita bercakap tentang lelaki baharu .”

Semasa penggambaran, Porsha mendedahkan dia adalah kedua-duanya mengandung dan bertunang dengan Dennis .

'Selepas mengetahui bahawa mereka akan mempunyai keluarga bersama, pada ketika itu, ia agak seperti, anda tahu apa? Adakah penting lagi untuk saya berkongsi perkara ini?” Kandi beralasan. 'Saya tidak mahu menyakiti dia dalam apa cara sekalipun, awak tahu? Terutama semasa dia mengandung bayi baru. Jadi, pada ketika itu, saya hanya seperti, anda tahu apa? Saya rasa saya akan simpan teh lain untuk diri saya sendiri… pada ketika ini.”

Suri Rumah Sebenar Atlantakembali ke Bravo TV untuk musim 11 pada hari Ahad, 4 November, jam 8 malam.

Kredit Foto: Startraksphoto, Shutterstock, Instagram