Kredit: Xavier Collin/Agensi Akhbar Imej/MEGA

Kandi Burruss ' spinoff, Kandi & the Gang , telah dibatalkan selepas hanya satu musim .

Memandangkan dia dan rakan pelakonnya tetap gigih bekerja pada musim ke-15 akan datang daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta , Kandi telah mengesahkan pembatalan siri bekasnya. Siri mengikut kakitangan di restorannya, Old Lady Gang, yang dimilikinya bersama suami Todd Tucker .

“Sejujurnya saya tidak bersedia untuk memberi sebarang kenyataan. Saya benar-benar tidak meletakkan fikiran saya dengan kata-kata. Saya belum menulis kenyataan,” kata Kandi LoveBScott pada 17 November.

Menurut outlet itu, sumber mendakwa pada bulan September bahawa Bravo tidak akan memperbaharuiKandi & the Gangdisebabkan 'faedah rendah' dan penilaian yang mengecewakan .

“Apa yang boleh saya katakan ialah saya sangat menyukai persembahan kamiKandi And The Gang[dan] semua orang di dalamnya,” Kandi menyambung. “Saya rasa ia layak untuk musim kedua. Orang bertanya kepada saya tentang persembahan itu setiap hari. Akan ada ramai peminat yang kecewa. Saya kecewa.'Walaupun Kandi tidak akan menjalani penggambaran musim keduaKandi & the Gang, dia tetap sibuk seperti biasa, menghasilkan BroadwayPelajaran Pianobersama suami Todd dan bersedia untuk tayangan perdana spinoff baharu yang akan datang.

Kembali pada bulan Mei, tidak lama kemudian Kandi & the Gangditayangkan perdana , Bravo mengumumkan Kandi akan menjadi membintangi dan penerbitan eksekutif siri serba baharu, bertajuk sementaraXSCAPE/SWV,yang dijangka mula disiarkan pada musim sejuk ini.

Siri baharu ini akan menampilkan Kandi dan rakan kumpulan XSCAPEnya, LaTocha Scott-Bivens , Tameka 'Tiny' Harris , dan Tamika Scott , serta wanita SWV, Cheryl 'Coko' Gamble , Tamara Johnson-George , dan LeAnne 'Lelee' Lyons .

Dalam huraian dari rangkaian, ia menyatakan bahawa persembahan itu akan mengikuti persembahan Verzuz kumpulan dan perjalanan wanita, yang menavigasi melalui pelbagai peringkat kehidupan mereka.

SebelumKandi & the GangdanXSCAPE/SWV, Kandi membintangi beberapa projek lain di luarRHOA, termasuk Malam Bersalut Kandi , Kilang Kandi , Perkahwinan Kandi , Lawatan Ski Kandi , dan Xscape: Masih Menendangnya .