Kredit: Charles Sykes/Bravo

Karen Huger sedang berkongsi apa yang dia kesalkan mengenai musim ketujuh daripada Suri Rumah Sebenar Potomac .

Semasa muncul pada episod malam Ahad Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Karen ditanya sama ada dipercayai seseorang sepatutnya bersuara selepas itu Wendy Osefo meminta maaf kepada Mia Thornton untuk peranannya dalam pertarungan Miami mereka , dan Mia tidak membalas.

'Saya betul-betul,' Karen mengakui pada episod 11 Disember WWHL . “Sepatutnya saya fikir ia adalah besar kepada Wendy kerana sebenarnya Mia adalah pencetus dan sangat salah. Saya pastinya lebih menghormati Wendy kerana bukan sahaja dia memiliki, di meja, pada masa itu , bahawa dia menyebarkan khabar angin kerana marah, tetapi kemudian dia menjadi wanita dan meminta maaf kepadanya di meja.”

'Saya rasa seperti seseorang sepatutnya berkata sesuatu, iaitu Mia, untuk membalasnya,' tambah Karen.

Dia kemudian bertindak balas terhadap perbualan itu Candiace Dillard-Bassett dan Ashley Darby telah tentang perkahwinannya , di mana Candiace mencadangkan bahawa Karen berpotensi tidak setia kepada suaminya, Ray Huger .'Saya perlu katakan, apabila saya menontonnya, saya menyedari bahawa Candiace menyedari dia telah menaiki kereta api yang salah - kereta api Ashley - kerana Ashley sudah tentu menyelarnya sehingga dia kembali kepada kakak perempuan Karen. Tetapi jangan buat lagi, Candiace,' Karen memberi amaran, sebelum menyatakan, 'Saya maafkan dia, walaupun, dan kita berada di tempat yang baik.'

semasa malam AhadRHOP , Kelihatan Ray memberitahu Chris Bassett untuk meminta maaf kepada Gizelle Bryant selepas Gizelle menuduhnya membuatkan dia tidak selesa . Bagaimanapun, menurut Karen, Ray tidak berbuat demikian dalam usaha untuk meyakinkan Chris mengaku salah .

“Saya perlu menyebelahi Ray. Dia suami saya. Dia keluar dengan mudah, hanya cuba menjadi contoh memimpin, menjadi orang yang lebih besar dalam kumpulan ini. Ini tidak bergerak ke mana-mana jadi dia mahu Chris mungkin memahami permintaan maaf untuknya mengambilnya dengan cara yang salah dan itu sahaja,” jelasnya. “Tiada rasa bersalah yang tersirat. Hanya untuk perasaan dia.”

Apabila peminat ingin tahu sama ada Karen sanggup mengakui bahawa dia mendapat inspirasi untuk mencipta rancangan langsung selepas mempelajari Gizelle dan Robyn Dixon sedang memasang satu untuk podcast langsung mereka, Karen berkata, 'Sama sekali tidak,' mendakwa dia sebenarnya diilhamkan oleh Wendy Williams .

Kemudian, semasa permainan dengan tuan rumah Andy Cohen , Karen diminta memilih antara Wendy dan Mia, menamakan Wendy sebagai 'lebih setia' daripada kedua-duanya dan mengisytiharkan Mia sebagai orang yang 'lebih salah' di tengah-tengah pergaduhan makan malam mereka di Miami.

Sama ada dia suka atau tidak menghisap rumpai, Karen berkata, “Saya suka, saya suka, tetapi di luar negara. Saya suka di Jamaica.”

Walaupun Robyn nampaknya berbaik semula dengan Candiace dan Wendy, Karen menjelaskan bahawa walaupun dia 'benar-benar' gembira melihat Candiace dan Robyn berbaik-baik, dia tidak begitu pasti perdamaian Wendy dengan Robyn akan kekal, menekankan perkataan ' mula” apabila Andy berkata mereka mula berkumpul.

Juga dalam siaran langsung, Karen disoal oleh peminat yang mencadangkan bahawa dia menjadi 'Switzerland,' dari segi Pertelingkahan Wendy dan Mia , tidak berkesan, terutamanya apabila seseorang lebih bersalah.

“Saya adalah Switzerland kumpulan dan penting bagi saya, jelas sekali, semua orang di luar kawalan,” jelas Karen. “Saya sememangnya jelas dalam apa yang saya katakan. Mia benar-benar salah kerana membaling minuman dan kemudian gadis saya Wendy salah kerana meneruskan khabar angin tentang G. Jadi dua kesalahan membatalkan satu sama lain.”

'Saya berdiri,' tambahnya.

Kemudian, semasa WWHL: Selepas Tayangan , seorang peminat menyoal Karen tentang yang akan berlaku dahulu: Ashley dan Michael Darby 's penceraian atau Robyn dan john dixon 's perkahwinan .

“Michael dan Ashley bercerai,” jawabnya.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.