Karen Huger , Suri Rumah Sebenar Potomac's Big Dame sendiri , bersedia untuk dia dan keluarganya secara dekat apabila OG mendapat yang pertama RHOP rancangan spinoff dua bahagian, yang bertajuk, Perjumpaan Grande Dame Karen .

Pertunjukan ini berkisar tentang Karen yang kembali ke bandar Henrico, Virginia yang bersebelahan dengan Surrey County, di mana keluarganya bersatu semula untuk menyelidiki sejarah mereka dan nasib masa depan ladang keluarga, Ladang Kayu seluas 80 ekar, memanggilnya sebagai kisah 'penggantian'. .”

Dalam temu bual dengan ETOnline , Karen bersuara pada rancangan itu dan potensinya. 'Saya fikir ini telah dilakukan dengan cemerlang... memberikan mesej yang kuat pada masa yang sangat penting di negara ini, berkongsi perbualan tentang sejarah Hitam ini, apabila kami sering digalakkan untuk tidak bercakap mengenainya sekarang,' kata Karen. “Masanya tidak mungkin lebih sempurna, dan saya dan keluarga saya berbesar hati untuk berkongsi perjuangan kami tentang bagaimana kami sampai di sini. Dan saya berterima kasih kepada Bravo kerana menjadi platform yang membolehkan saya menyerlahkan sejarah Hitam dalam keluarga saya. Ia adalah cerita yang kuat.”

Karen mengatakan bahawa seperti kebanyakan keluarga, mereka mempunyai semua rahsia, dan beberapa detik menjadi gelap dan hodoh. Tetapi dia memastikan untuk menyebut bahawa 'keluarga adalah darah.'

'Keluarga adalah darah,' kata Karen kepada outlet itu. “Kita boleh saling menyayangi. Kami bergaduh, kami tidak bersetuju, tetapi kami sentiasa mempunyai darah dengan kami, hanya memaafkan satu sama lain dan menyelesaikannya.'anak perempuan Karen, Rayvin Huger , juga seronok menjadi sebahagian daripada rancangan itu, terutamanya dapat mengetahui tentang sejarah panjang keluarganya dan dari mana dia berasal.

'Ada saat-saat yang pastinya mengecewakan dan bahagian sejarah yang jelek untuk dilihat, tetapi tetap perlu dilihat dan perlu dilihat dan dibincangkan,' katanya. 'Jadi, ia sangat penting bagi saya, kerana mengetahui siapa saya sekarang dan dari mana saya berasal, saya lebih berkuasa dalam bergerak ke hadapan dan sangat bersyukur kerana saya mempunyai peluang.'

'Kami baru sahaja berseronok, dan anda boleh melihatnya,' sambung Rayvin. 'Kami sentiasa bergurau, masing-masing mempunyai sesuatu untuk diperkatakan, dan ia adalah masa yang liar apabila kami berada di dalam bilik yang sama. Dan di rumah yang sama bersama-sama?!”

Sudah tentu, ibu Karen tidak boleh membiarkan temu bual itu berlalu tanpa melemparkan beberapa komen teduh kepadanya RHOP costars.

Karen berkata walaupun dia menganggap rakan sesama bintangnya sebagai kawan dan kadangkala keluarga, dia boleh meletakkan mereka dalam 'masa tamat' selagi dia mahu.

“RHOP, mereka kawan saya. Saya boleh meletakkannya dalam tamat masa selama yang saya mahu, hello! Selagi perlu.”

Bagaimanapun, dia juga mengakui mendapat sokongan daripadanya RHOP wanita, dan dia memastikan untuk memberitahu mereka bahawa mereka boleh berterima kasih kepadanya pada bila-bila masa atas kejayaan mereka dalam rancangan itu.

“Saya mendapat sokongan besar daripada Mia [Thornton] . Wendy [Osefo] telah menyokong saya, dan itulah yang saya fokuskan. Dan sebenarnya, Ashley [Darby] , sangat bangga dengan saya. Dan itu sangat bermakna bagi saya. Tetapi mereka yang tidak mempunyai apa-apa untuk dikatakan, saya rasa itu sebaiknya disimpan sendiri, kerana ia tidak perlu kerana ia tidak akan menghentikan kereta api Karen Huger...kerana mari kita bercakap tentang perkara ini. Apabila saya berbuat baik,RHOPakan berjaya. Jadi, apabila saya membuka pintu, mungkin seorang lagi rakan sekerja saya boleh berjalan melalui pintu itu. Jadi, anda dialu-alukan!”

Penggambaran untuk musim ketujuh Suri Rumah Sebenar Potomac dilaporkan telah bermula, dan walaupun Karen tidak banyak mendedahkan apa yang telah berlaku, dia 'optimis' kerana khabar angin tentang perselisihan telah mengelilingi blog untuk seketika sekarang, termasuk satu antara dia dan Candiace Dillard-Bassett dan satu lagi antara Candiace dan Gizelle Bryant . (Saya melihat penyebut biasa di sini…)

'Sehingga awak buat saya salah, saya baik dengan awak,' katanya. 'Saya sebenarnya berasa sangat berharap untuk bergerak ke hadapan, jadi kita akan lihat. Anda perlu terus mengikuti… Saya tahu anda ingin tahu, bukan? Saya nak beritahu awak sangat teruk!”

Anda tahu apa lagi yang dia mahu beritahu kami? Kita mungkin melihat beberapa wajah lama pelakon itu kembali dengan wajah yang lebih baharu.

'Anda mungkin melihat beberapa muka terangkat, beberapa muka disuntik,' dia ketawa. “Tiada apa yang salah dengan itu! Saya suka tweak yang baik. Saya semua untuk itu. Tetapi ya, mudah-mudahan anda akan melihat semua perkara itu.

Sehingga itu, pastikan anda menyemak Perjumpaan Grande Dame Karen , yang ditayangkan pada Ahad, 17 April, tetapi boleh distrim di BravoTV.com.