Kathryn Dennis dan Danni Baird melalui laluan berbatu dalam persahabatan mereka semasa episod baru-baru ini Pesona Selatan , tetapi di manakah kedudukan mereka hari ini?

Selepas peminat menonton sebagai wanita menundukkan kepala semasa bersiar-siar di Rumah Pokok Ladang Bolt , di mana Danni memanggil Kathryn kerana tidak mengendahkan perasaannya, Kathryn dan Danni menggunakan laman Instagram mereka untuk mengemas kini peminat tentang status semasa persahabatan mereka.

'Ketika itulah saya menyedari apa itu kawan sejati. Seseorang yang akan sentiasa mencintai anda - anda yang tidak sempurna, anda keliru, anda salah - kerana itulah yang sepatutnya dilakukan oleh orang ramai. Saya telah belajar banyak daripada awak [Danni Baird] dan saya SAYANGKAN AWAK,” tulis Kathryn dalam kapsyen gambar yang diambil semasa perjalanan mereka ke resort.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kathryn Dennis (@kathryndennis)



Kathryn memberitahu Danni bahawa dia merasa 'dikhianati' olehnya semasa pertunjukan minggu lalu, dan Danni meluahkan perasaan diabaikan dan membidas Kathryn kerana kekurangan akauntabilitinya minggu sebelumnya. Namun, mereka akhirnya dapat mendamaikan persahabatan mereka dan nampaknya berada di tempat yang hebat hari ini.

“Saya suka cara manusia ini lebih daripada beruang bergetah @kathryndennis,” tambah Danni dalam kapsyen foto ulangannya sendiri bersama Kathryn.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh ????????ℕℕ???? ????????????ℝ???? (@danni_baird)

Sebelum siaran Instagram mereka, Kathryn dan Danni memberitahu tentang ketegangan antara mereka semasa rakaman Pesona Selatan: Selepas Tayangan .

Selepas mengakui itu Hubungan singkat Kathryn dengan bekas senator Joseph Abruzzo mempunyai kesan negatif terhadap persahabatan mereka kerana kebimbangan Danni tentang hubungan itu, Danni berkata dramanya dengan Kathryn lebih daripada 'lelaki itu.'

'Sebab kami akhirnya benar-benar bergaduh adalah kerana saya fikir, di belakang kepala anda, selepas perjalanan itu, anda benar-benar fikir saya bercakap tentang anda,' Danni merenung. “Saya adalah satu-satunya orang yang tidak akan pernah [bercakap di belakang anda] dan anda rasa seperti itu mungkin berlaku dan sangat kecewa mengenainya dan membentak saya… dan saya sangat kecewa kerana dia membentak saya dan menyangka saya akan melakukan sesuatu seperti itu.”

Walaupun pertelingkahan mereka tidak lama, Kathryn berkata Danni 'bermakna segala-galanya bagi saya.'

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Brianna Stello/Bravo, Paul Cheney/Bravo