Kathryn Dennis sedang bercakap tentang Whitney Sudler-Smith 's penafian perhubungan mereka.

Selepas Whitney dilihat memberitahu Kathryn bahawa mereka mempunyai 'tafsiran peristiwa yang berbeza' semasa episod minggu lepas daripada Pesona Selatan , dia dan rakan pelakonnya membincangkan isu mengenai siri itu'Selepas Tayangan.

'Dia memandang saya di mata dan seperti... 'Tidak berlaku!'' Kathryn teringat semula kepada Danni Baird . “Ia adalah janggal. Saya tidak akan berbohong. Tetapi saya tahu ia akan menjadi. Jika dia menafikannya kepada semua orang seperti, ‘Saya tidak cuba membuktikan bahawa saya bangga saya tidur dengan awak.’ Saya hanya cuba berkata seperti, ‘Ini pelik. Kenapa awak buat macam tu?'”

Semasa episod itu, Kathryn dilihat duduk untuk makan bersama Whitney untuk membincangkan alasannya menafikan hubungan mereka. Namun, apabila Kathryn membawa pertemuan mereka , Whitney bertindak tidak tahu apa-apa.

'Saya fikir terdapat beberapa lapisan padanya. Dia begitu lantang menentang Kathryn pada masa lalu,” Jurukamera Eubanks disyaki.SebagaiPesona Selatanpeminat akan ingat, Whitney pernah melabel Kathryn sebagai sosiopat penagih dadah. Kerana itu, Austen Kroll percaya dia malu dengan keputusannya untuk terlibat dalam hubungan seksual dengannya.

'Saya tidak mahu mengatakan bahawa dia malu dengannya. Ia adalah bahawa dia malu kerana apa yang [Cameran] katakan, bahawa dia seperti, 'Oh, saya baru sahaja kembali pada semua yang saya katakan,'' jelas Austen.

Bagi Kathryn, dia tahu Whitney tidak akan suka bercakap tentang pergaulan mereka , tetapi dia mengaku tidak berjaga-jaga dengan penafian penuhnya tentang peristiwa yang telah berlaku di antara mereka.

'[Ia] pelik dan memalukan dan agak menyakitkan hati,' katanya. “Saya tidak sangka dia akan berbohong pada muka saya seperti itu atau memandang sebelah mata saya mengetahui dia berbohong. Ia sangat pelik.”

Pesona Selatanmusim enam disiarkan pada hari Rabu pukul 8 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Tommy Garcia/Bravo, ZUMA Press, Inc/Alamy Stock Photo