Kredit: Shutterstock/Lev Radin, JENNIFER GREYLOCK/INSTARimages

Kathy Hilton menghadapi tindak balas selepas dilihat memakai lipgloss di atas pentas di tengah-tengah Mariska Hargatay ' ucapan ikhlas di Anugerah Pilihan Rakyat pada Isnin. Dan, beberapa hari kemudian, Kathy menangani insiden kontroversi itu.

Selepas menghadiri majlis itu bersamanya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills castmates, Kathy menjelaskan apa yang berlaku semasa dia berada di atas pentas denganUndang-undang & Ketenteraman: Unit Mangsa Khaspelakon sebelum mengesahkan dia memuja dan menghormati Mariska dan mendedahkan dia sudah 'menjangkau'.

'Saya sebenarnya fikir saya akan bersin, dan anda tidak mahu mendengar saya bersin, itu adalah bersin yang paling kuat,' jelas Kathy kepada TV tambahan pada 9 Disember. 'Jadi saya sedang mencari tisu, dan saya tidak mempunyai tisu atau sapu tangan, jadi saya sedikit gementar dan hanya meletakkan gincu.'

'Ia semasa ucapannya, jadi saya fikir, kamera tidak akan berada pada saya. Saya tidak fikir saya berada dalam pukulan itu, 'sambungnya.

Manakala peminat dihujani Kathy dengan kritikan selepas drama di atas pentas, dengan seorang yang berkataRHOBAahli pelakon adalah 'kasar [sebagai f-ck] dan ngeri' dan seorang lagi pengguna media sosial berkata Kathy 'menjadi sangat berhak dan menyendiri,' Kathy menegaskan dia berasa 'mengerikan.''Saya memuja, dan saya sangat menghormati Mariska, dan saya sudah menghubunginya, DM dia, saya ingin mendapatkan alamatnya, saya berasa amat teruk,' katanya. 'Saya tidak akan melakukan apa-apa untuk bersikap kasar dengan sengaja, dan saya benar-benar minta maaf. Ini adalah kali pertama saya kembali ke pentas bersama beberapa gadis juga.”

Pada hari Isnin, selain bertemu semula dengan bintang-bintangnya yang sedang mesra dengannya, termasuk Sutton Strarke dan Kristal Kung-Minkoff , Kathy duduk semeja dengan kakaknya, Kyle Richards , Erika Jayne , dan Tambah Dada , semua yang dia miliki bertengkar dengan di tengah-tengah musim ke-12RHOBA .

“Saya minta maaf, Mariska. Saya benar-benar minta maaf, dan saya tidak sabar untuk bercakap dengan anda,” tambah Kathy.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka mulakan penggambaran pada awal tahun 2023.