Kredit: Instarimages, Shutterstock

Kathy Hilton sedang menawarkan kemas kini pada tempat dia berdiri dengan Kyle Richards mengikuti tegang musim ke-12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selepas tiba di New York City untuk BravoCon pada malam Khamis, Kathy mengakui perkara antara dia dan Kyle 'bergelombang' sebelum menuduh Tambah Dada berbohong tentang dia kehancuran di Aspen , menjelaskan mengapa dia menyebut Lisa Vanderpump pada perjumpaan semula, dan mengulas tentang siri itu' musim ke-13 akan datang .

'Ia pasti bergelombang,' Kathy mengesahkan kepada Akses Hollywood dia dan hubungan Kyle pada 13 Oktober. 'Saya tidak menonton keseluruhan episod terakhir kerana saya tidak berada dalam rancangan itu jadi saya berasa seperti, 'Mengapa saya tidak dibela?' Tetapi dia melakukannya.'

Menurut Kathy, Kyle 'mula melihat' apa yang 'berlaku' sebagai musim berakhir , pada ketika itu dia menyalahkan Erika Jayne 's publisiti kerana membocorkan cerita tentang Kathy cetusan kepada akhbar . Dan selepas dia berbuat demikian, dia dan Kathy mula menghantar mesej 'sedikit'.

“Kami adik-beradik. Kami saling menyayangi. Kami akan bertemu satu sama lain hujung minggu ini, 'kata Kathy.Bagi dakwaan Rinna terhadapnya, Kathy berkata 'ia mengecewakan apabila anda menonton sesuatu,' dan dia mendakwa Rinna '100 peratus' melebih-lebihkan tentang apa yang berlaku di Aspen .

'Saya pasti mengatakan beberapa perkara dan saya meminta maaf tetapi saya tidak pernah tahu pada ketika itu perkara yang dia keluarkan jadi jika anda tidak benar-benar, jika anda terlupa atau anda apa sahaja, anda mungkin berfikir, 'Oh, Kathy datang bersih dan segala-galanya.' Tetapi apa yang dia katakan saya tidak berlaku, 'kata Kathy. “Saya tidak bermain, dan saya mempunyai ingatan yang sangat baik, dan saya sangat pantas. Dan saya akan, saya akan sampaikan kisah saya di sana akhirnya... Saya hanya seorang 'kawan' jadi saya tidak dapat menyampaikan semua perkara saya.'

'[Tetapi] biar saya beritahu anda sesuatu, anda mahu bermain, saya akan bermain,' Kathy menyambung. 'Saya akan membela diri saya sendiri, terutamanya apabila saya telah mendengar apa yang berlaku.'

Walaupun perkara dengan Kyle tidak bagus, Kathy berkata dia mempunyai 'banyak gadis lain dalam rancangan itu' yang dia suka, termasuk Garcelle Beauvais , Kristal Kung-Minkoff , dan Sutton Strarke .

Dia kemudian menjelaskan mengapa dia menyebut Vanderpump di RHOBAperjumpaan semula .

“Saya suka Lisa sangat sangat. Sebab saya membesarkannya adalah kerana [Lisa Rinna] telah lari dari semua orang yang berbeza ini. Saya maksudkan, Denise Richards , peminat menyayanginya. Mereka suka Lisa Vanderpump, Camille Grammer , maksud saya, ada senarai dan saya tahu semua tentang itu.”

Walaupun mengalami musim ke-12 yang sukar, Kathy tidak menentang untuk kembali untuk lebih banyak episod.

“Semua orang perlu dijemput balik jadi saya tidak tahu. Kami sedang membuat musim kedua Paris dalam Cinta . Itu adalah persembahan yang menyeronokkan. Saya sangat gembira, dan ia sangat menyeronokkan dan sangat manis, dan orang ramai menyukainya, jadi saya akan sibuk dengan itu. Jadi kita akan lihat,” katanya.

Juga semasa temu bual, dia menjelaskan masalahnya dengan Instagram.

'Saya tidak tahu bagaimana untuk membuat halaman utama ... jawatan,' katanya. “Jadi saya ada pembantu saya. Saya memberitahunya apa yang saya ingin katakan, dan kemudian dia meletakkan gambar itu, tetapi saya boleh duduk di atas katil dan membuat Cerita sepanjang malam, dan saya melakukannya.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua Rabu depan, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.