Kredit: Cindy Ord/Bravo

Kathy Hilton bertindak balas terhadap Tambah Dada mendapat dicemuh di BravoCon hanya selepas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon menerima sambutan yang keras ketika dia naik ke pentas untuk panel 'Keseronokan di Beverly Hills'.

Semasa menghadiri hari pembukaan festival peminat, Kathy menggandakan dakwaannya tentang Lisa sebagai 'pembuli' kerana dia mengesahkan dia 'sudah tentu tidak mengatakan' perkara yang Lisa menuduhnya berkata di tengah-tengah dia jelas kehancuran di Aspen .

'Itu malang,' kata Kathy Tambahan daripada boo’ing. “[Tetapi] dia seorang pembuli. Dia membuli semua orang, dan saya fikir itu adalah yang paling teruk. Itu saya tidak suka melihat berlaku kepada sesiapa.”

Kathy kemudian berkata bahawa Lisa 'bersetuju dengan [dia]' semasa dia meluap-luap.

“Saya ada mengatakan sesuatu yang saya kongsikan. Tetapi saya pasti tidak mengatakan apa yang dia katakan yang saya katakan. Dan saya tidak akan melepaskannya,” dia mengesahkan.Kathy juga menyatakan bahawa apabila ia datang meminta maaf kepadanya , dia 'tidak pernah, tidak pernah, sepatutnya meminta maaf.'

“Minta maaf untuk apa?” dia bertanya.

Semasa temu bual lain pada majlis itu, Kathy bertindak balas terhadap kebimbangan Kyle mengenai Kathy yang berpotensi tidak hadir apabila anak sulungnya, Farrah Aldjufrie , berkahwin dengan tunangnya Tangan Alex .

'Itu saya tidak faham,' kata Kathy Kehidupan Hollywood . “Maksud saya sudah tentu. Tetapi kemudian semua orang menjadi liar dengan itu.

Menurut Kathy, Farrah dan Alex 'belum mempunyai tarikh yang ditetapkan' untuk perkahwinan mereka. Tetapi, apabila mereka berkahwin, dia 'sudah tentu' berada di sana.

Bagi dia hubungan dengan Kyle , Kathy terdengar penuh harapan semasa wawancara ketiga.

'Saya fikir dia akhirnya melihat kebenaran dan hutan melalui pokok-pokok,' kata Kathy Kami Mingguan . 'Saya fikir itu, pasti, [ada peluang untuk perdamaian]. Maksud saya, kami saling mencintai. Kami adik beradik. Tiada siapa yang akan menghalang kita pada penghujung hari.'

Dan, sementara Kathy terbuka untuk muncul di musim ke-13 akan datang daripadaRHOBA, dia berkata dia 'benar-benar' tidak akan kembali dengan pelakon yang sama.

'Saya tidak pernah suka mengatakan apa yang sepatutnya dilakukan oleh orang lain. Saya hanya fikir anda perlu mencampur-adukkan sedikit,” tambah Kathy.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua Rabu depan, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.