Kredit: Charles Sykes/Bravo

Michael Rapaport letak Kathy Hilton pada letupan di bahagian komen siaran Instagram yang membincangkan Tambah Dada yang terbaru kata-kata media sosial terhadapnya, dan ia tidak disedari.

Selepas halaman peminat berkongsi rekap siaran Instagram Story terbaru Lisa, kebanyakannya memanggil Kathy kerana mencadangkan dia dan Erika Jayne adalah pembuli daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon, dan salah seorang daripadanya mendakwa ia adalah Kathy yang membuli Kyle Richards , Michael berkongsi pendapatnya tentang peranan 'rakan' Kathy dalam siri ini.

'Lisa Rinna kembali melakukannya di Instagram,' kata beliauZon Suri Rumah Sebenarmenulis dalam kapsyen tangkapan skrin Lisa’s Stories mereka.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @therealhousewiveszoneSelepas halaman peminat berkongsi tangkapan skrin di mana Lisa dilihat memayungi Kathy kerana mencadangkan dia dan Erika adalah pembuli dan tertanya-tanya siapa sebenarnya yang 'terlalu takut' untuk berhadapan dengan mereka, kerana kebanyakanRHOBApelakon telah bertelagah dengan setiap daripada mereka, Michael menimbang.

KATHY HILTON ialah 'kawan' dia bukan ahli pelakon pun, dia seorang kawan yang muncul bila dia mahu, dia boleh pergi dan tiada siapa yang akan merinduinya sama seperti yang kita tidak lakukan pada awal musim ini,” kata Michael sambil mengangguk kepada Ketibaan Kathy yang tertangguh kepada musim 12 .

Michael Rappaport Mewarnai Kathy Hilton sebagai Tidak Diperlukan untuk RHOBH

Tetapi selepas melihat siaran itu, seorang peminat mengingatkan Michael bahawa Kathy dibayar untuk peranannya dalam rancangan itu dan menambah bahawa dia tidak hadir kerana dia sibuk dengan anak perempuannya. Paris Hilton 's perkahwinan dengan suami sekarang Carter Reum .

“Seorang rakan dianggap sebagai ahli pelakon apabila mereka mempunyai kontrak [dan] sedang dibayar. Jika anda bekerja sambilan anda masih pekerja. Penggambaran bermula apabila [ Perkahwinan Paris dan Carter ] telah berlaku. Kyle juga menyebutnya pada awal musim bahawa Kathy sibuk dengan majlis perkahwinan. Kesemuanya belum muncul untuk acara kerana penggambaran perkara lain. Tiada bezanya,” kata peminat itu.

Dan sebagai tindak balas, Kathy menawarkan apa yang kelihatan seperti ucapan terima kasih kepada peminat dalam bentuk emoji mata hati.

RHOBH Kathy Hilton Membalas Teduhan Daripada Michael Rappaport

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion berakhir pada hari Rabu ini, 26 Oktober, dengan bahagian tiga di 8/7c di Bravo.